Guşă, Năstase, Dâncu, Puşcaş, invitaţi să revină în PSD

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Liderul PSD, Paul Stănescu, cel ce a uitat cum se mânuieşte o cartelă parlamentară, în opoziţie până mai ieri cu Viorica Dăncilă, a declarat pentru Europa Liberă că ar trebui aduși în partid Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și Vasile Pușcaș.

La finalul lansării candidaturii Vioricăi Dăncilă pentru Palatul Cotroceni, Paul Stănescu susține că PSD este pregătit și pentru perioada de opoziție, deoarece aceasta va ajuta partidul să câștige alegerile de anul viitor.

Acesta a recunoscut discuțiile pe care le-a avut cu Victor Ponta, dar afirmă că nu dorește ca acesta să revină în partid, ci că alți oameni ar trebui aduși în PSD.

„Anumiți colegi au trădat. Mulți mă acuză că am stat de vorbă cu Victor Ponta. Eu nu vorbesc de Ponta, eu cred că în partid ar trebui aduși alți oameni: Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și mulți alții. PSD e o forță și sunt convins că în 2020, PSD din nou va câștiga alegerile. Miron Mitrea este un om care se pricepe la campanii, cred că a făcut peste 10-15 campanii electorale, este un om care știe ce înseamnă campanie electorală și îl apreciem toți”, a declarat Paul Stănescu pentru Europa Liberă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
DĂNCILĂ: „Voi lupta pentru a scăpa România de Klaus Iohannis”
Viorica Dăncilă a trebuit să-şi schimbe discursul programat pentru reuniunea de sâmbătă cu cei 8.000 ...