FIFOR / În locul prosperităţii românilor, PNL va pune pe masă “Odioasa moştenire”

Dragoș Nelersa ACTUALITATE POLITIC

Mihai FIFOR, secretarul general al PSD, previne cetăţenii români că în caz de eşec a guvernării liberale se va da vina, ca în trecut, grelei moşteniri. Cu acest prilej le aminteşte liberalilor că şi PNŢCD a dat vina pe trecut şi nu a mai untrat în Parlament.

 

„Imediat după moțiune, Iohannis a vorbit despre „guvernarea dezastroasă a PSD”. Începe deci cântecul de lebădă cu „greaua moștenire”.

„Dezastrul” e atât de mare încât Banca Mondială tocmai a zis (AICI) că economia României a mers în guvernarea PSD mai bine decât anticipa inițial și a revizuit pozitiv creșterea economică de la 3,6% la 4,2%.

Citeşte şi: “Odioasa” GUVERNARE PSD a adus bunăstare românilor. Cifre seci. Indicatori economici

Nu vor închide bugetul cu deficit sub 3%. Vor da vina pe „guvernarea dezastruoasă”. Dar și aici Banca Mondială i-a dat de gol, când a spus că pe datele valabile până la ieșirea PSD de la guvernare , România se putea încadra în 3%.

„Greaua moștenire” va fi paravanul nepriceperii lor. Va fi scuza pentru tăierile lor. Când Iohannis a spus că nu va tăia pensii și salarii, nu a mers mai departe. Nu a negat că vor să dea afară 400.000 de bugetari. Nu a negat că vor să oprească majorările de pensii și salarii prevăzute în lege pentru anul viitor. Nu a negat că vor impozita salariile IT-iștilor și vor crește impozitele la bugetari. Nu a negat că vor anula voucherele de vacanță. Nu a negat că vor elimina plafonul la prețurile la gaze și energie electrică. Pentru toate aceste măsuri anunțate de PNL și neinfirmate de Iohannis, vor da vina pe „greaua moștenire”.

Mai știu în istoria României un partid, PNȚCD, care a tot dat vina pe greaua moștenire, iar apoi nu a mai intrat în Parlament. Deci să meargă așa tot înainte!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
M.S. Principesa MARGARETA, către OCCIDENTALI: “Încetaţi să mai aveţi atitudini de superioritate faţă de România!”
Într-un discurs fulminant, în faţa elitelor diplomatice din Olanda şi nu numai, Majestatea Sa Margareta, ...