Care a fost replica lui Ponta la oferta Vioricăi DĂNCILĂ pentru unirea PSD cu Pro România?

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Prezentă în studiourile B1 Tv, Viorica Dăncilă a declarat că PSD este de acord cu o „unire” cu Pro România, condiția fiind ca Victor Ponta să nu mai facă parte din partidul pe care îl conduce. „Noi am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar nu cu Victor Ponta’, a zis Dăncila. Ea a menționat ca Ponta este „urât” în PSD pentru că este „trădător”.

Preşedintele PSD a amintit că oriunde merge prin ţară, alături de liderii partidului, li se cere să nu facă alianţă cu Victor Ponta.

„Au fost colegi care au plecat pentru că au fost forţaţi. Noi am fi de acord cu o unire cu Pro România, dar fără Victor Ponta. Au fost oameni care au fost daţi afară din partid, au fost oameni care au avut anumite motive. Oamenii aceia au fost oameni care au făcut performanţă în judeţele lor. Nu avem nimic cu oamenii din Pro România. (…) Victor Ponta are un singur scop: să distrugă PSD. Ponta vrea să ia oameni din PSD. Nu vrea să ia din altă parte. Vrea să ia din PSD pentru că vede că în PSD nu mai este dorit”, a mai precizat Dăncilă.

Citeşte şi: „Odioasa” guvernare PSD / creşterea salariilor în domeniul privat este de 9,4% în acest an, conform analizei PwC

Preşedintele actual al PSD a reamintit că membrii de partid nu uită cum VICTOR PONTA şi-a anunţat demisia pe facebook, lăsând partidul într-o perioadă grea. Când a făcut alianţă cu ALDE, acest partid şi-a distrus grupul politic şi a pierdut postul de preşedinte al Senatului. “De aceea Victor Ponta este atât de urât în PSD.” Totul distruge pe unde merge.

Ponta este de acord, doar cu condiţia să demisioneze amândoi

Replica nu s-a lăsat aşteptată.

„Perfect. Și ProRomania vrea fără Dăncilă. Propun sa demisionăm amândoi! Apreciez faptul că nu îi mai consideră pe colegii mei din Pro România nici trădători, nici securiști”, a declarat Victor Ponta.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
LOVITURĂ DE TEATRU / Un oficial francez DENUNŢĂ impostura lui Şora. Poţi verifica!
Un oficial al guvernului francez, al cărui tată a luptat în rezistenţa franceză din al ...