Vezi unde suntem în TOPUL FERICIRII naţiunilor!

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE SOCIAL

Eurostat realizează anual TOPUL FERICIRII naţiunilor din Uniunea Europeană. Pe primele locuri sunt Belgia, Olanda, Austria și Finlanda, ţări cu oamenii cei mai fericiţi. România se află în coada clasamentului, alături de Letonia, Bulgaria, Croaţia și Lituania, potrivit ultimelor date publicate joi.

Peste 62 % dintre persoanele chestionate au spus că au fost fericite tot timpul anului 2018. 14%, în majoritatea timpului.  

Citeşte şi: Să ne rugăm pentru SUFLETUL REGELUI ! / De ce Arhanghelii Mihail şi Gavril aduc “vara iernii?”

Cel mai scăzut coeficient de fericire se înregistrează în Letonia, unde doar 31% din persoane au declarat că s-au simţit fericite tot timpul sau în majoritatea timpului, în ultima lună. În Bulgaria, s-au declarat fericiți 35% din oameni, în Croaţia – 42%, iar în Lituania – 45%. România se află și ea între țările din coada clasamentului, cu un procent de 46% de oameni fericiți, la fel ca Grecia.

Când vine vorba despre extreme, Spania a înregistrat cel mai mare procent de oameni care s-au declarat fericiți tot timpul (29%), în timp ce în Letonia 28% au declarat că au fost rareori sau niciodată fericiți în ultima lună.

Comparativ cu situaţia din 2013, ponderea persoanelor fericite din Uniunea Europeană a crescut cu două puncte procentuale, de la 60% la 62%.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Anunţul Vioricăi DĂNCILĂ: PSD va depune Moţiunea de cenzură
Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat la un post de televiziune aseară că actualul guvern ...