Viorica Dăncilă, anunţ SURPRIZĂ pentru Adina VĂLEAN, propunerea lui ORBAN pentru funcţia de comisar European

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Europarlamentarul Adina Vălean este propunerea guvernului Orban pentru funcţia de comisar European, după ce popularii europeni s-au luptat, sprijiniţi de la Bucureşti, să o invalideze pe Rovana Plumb şi pe Victor Negulescu.

Fostul prim-ministru Viorica Dăncilă afirmă că Adina Vălean, nominalizată de Guvernul PNL pentru Comisia Europeană, va fi ”un comisar bun” şi anunţă că nu va permite europarlamentarilor PSD să o critice în forurile europene.

”O apreciez pe Adina Vălean, am fost colege, este un europarlamentar foarte bun. (…) A fost desemnată Adina Vălean, eu nu o să mă duc şi nu o dă dau voie europarlamentarilor PSD să critice candidatul României pentru că bătălia trebuie să fie aici, în ţară, dar în afara graniţelor, în instituţiile europenen trebuie să arătăm solidaritate”, a spus fostul prim-ministru Viorica Dăncilă, joi, la România TV.

Citeşte şi: REVIN TAXELE / S-a dus baba cu culacii. Vezi ce păţeşti cu noua maşină!

DĂNCILĂ s-a arătat convinsă că Vălean ”va fi un comisar bun”

”Sunt convinsă că va fi un comisar bun. Nu o să fac ceea ce a făcut Rareş Bogdan sau ceilalţi când a venit şi a adus cele mai mari acuzaţii nominalizărilor pe care le-am făcut noi. Eu nu o să fac aşa ceva şi nu o să dau voie în partid să facă aşa ceva pentru că imaginea noastră, ca ţară, ar avea de suferit”, a adăugat Dăncilă.

Dăncilă a mai precizat că vrea ca România să stea la masa deciziilor şi ca politicienii să dea socoteală românilor, nu în Parlamentul European unde reprezentanţii României trebuie să susţină cauza ţării.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adevărul despre crimele comuniste / INSCRIPŢIA mincinoasă din CIMITIRUL GHENCEA
În Cimitirul Ghencea civil mai există o inscripţie mincinoasă despre crimele săvârşite de agitatorii lui ...