Să scriem pe toţi PEREŢII #opriţiura!

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Duminică s-a înregistrat cea mai scăzută prezenţă la vot la primul tur al alegerilor prezidenţiale, organizate în ultimii aproape 30 de ani.

Analiştii consideră că lipsa dezbaterilor electorale a dus la aşa o cifră scăzută, doar 47,77 %, preşedintele Iohannis refuzând sistematic orice confruntare cu principalii competitori.

O serie de cetăţeni, sătui de asaltul protocoalelor şi a serviciilor secrete asupra politicienilor, sunt de părere că degeaba mergi la vot: tot SOFTUL STS decide cine va fi viitorul preşedinte.

O parte consistentă nu vrea să se dea bătută. Continuă lupta. A iniţiat campania cu #opriţiURA

Serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor, nu electoratul, am mai spus-o de atâtea ori. Votul românilor nu contează, atâta timp cât SRI manipulează naivii pe Facebook, SIE instigă „diaspora” și STS numără voturile.

Citeşte şi: DER SPIEGEL: Sub Iohannis, România joacă un rol de mâna a doua în spaţiul euroatlantic

Recent, reţeaua lui Zuckenberg a închis o petiţie a cetăţenilor care cereau dezbateri electorale pentru turul 2. Mai mult, campania lansată de către ALEGĂTORII care nu mai vor un preşedinte conflictual sub haştagul #opritiura este stopată de algoritmi, astfel încât să nu aibă vizibilitate, spun specialiştii comunicării online.

Ferma de troli a lui Iohannis, în schimb, a umplut internetul cu atacuri asupra candidatului PSD, Viorica Dăncilă.

Ce este Ferma de troli?

Un soft, adică un produs al inteligenţei artificiale, care evidenţiază mai mult postările unui candidat împotriva altuia. SRI deţine de mai mulţi ani un asemenea serviciu de coafare online. Sigur că nu-l foloseşte pentru promovarea acţiunilor anti-teroriste, ci doar pentru discreditarea celor care nu sunt agreaţi de sistem.

Marea greşeală a Vioricăi Dăncilă, pe lângă deschiderea largă a votului din diasporă (acolo unde a obţinut doar 4%),  a fost menţinerea STS-ului în procesul electoral, deşi nu avea softul acreditat de instituţiile specializate. Putea rezolva problema printr-o Ordonanţă de Urgenţă. De abia aşteptam să văd cine protestează, cine apără securitatea.

Când încerci să negociezi sau să coabitezi cu sistemul, în cele din urmă ieşi din joc ca Popa Prostu’. Securitatea e prea puternică, Mariuse, îmi spunea un cunoscut producător de emisiuni tv.

Dar asta nu înseamnă că nu poţi striga #hailiberare şi scrie pe toţi pereţii #opriţiura.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Corneliu Coposu – un gigant
Corneliu Coposu a plecat în urmă cu cu 24 de ani dintre noi. O serie ...