STAFF-ul de campanie a lui IOHANNIS a decis: Preşedintele nu participă la DEZBATERI

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Viorica Dăncilă i-a solicitat de mai multe ori lui Klaus Iohannis să vină în faţa reflectoarelor pentru o dezbatere reală pe problemele românilor.

În competiţia pentru turul 2, mulţi români au sperat că-i vor vedea pe cei doi candidaţi, Klaus Iohannis şi pe Viorica Dăncilă, confruntându-se.

Citeşte şi: DER SPIEGEL: Sub Iohannis, România joacă un rol de mâna a doua în spaţiul euroatlantic

Dan Motreanu, șeful de campanie al PNL pentru alegerile prezidențiale, a declarat luni seară, după o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, că nu ar fi oportună o dezbatere cu Viorica Dăncilă, în așteptarea TURULUI DOI din 24 noiembrie. Anterior ședinței, șeful statului nu a DORIT să dea un răspuns pe același subiect, acuzând însă o „manevră” din partea PSD. Acest lucru se întâmpla exact în momentul în care un reporter Antena 3 l-a surprins pe preşedinte când l-a rugat pe aghiotant să ia hârtiile lăsate de el pe birou. ”Nu lăsați hârtiile acolo!” Video, aici!

„Democraţia înseamnă întâlnire cu cetăţeanul”

„ Pentru noi este foarte clar că nu trebuie să aibă loc dezbateri în turul al doilea, pentru că din punctul nostru de vedere, democrația înseamnă în primul rând întâlnirea cu cetățeanul. Mergem pe întâlniri cu cetățenii”, a afirmat Dan Motreanu, la finalul întâlnirii liberalilor cu Klaus Iohannis, luni seara la sediul PNL.

Întrebat de reporteri dacă preşedintele se teme de o confruntare, a răspuns: “nicidecum.”

΄O Românie normală” nu înseamnă inclusiv dezbateri între candidați? A mai revenit un alt jurnalist. Motreanu a răspuns că „democrația înseamnă în primul rând întâlnirea directă cu cetățeanul”.

ZEUS nu coboară din OLIMP

„Dezbaterea este și ea o formă a democrației, face parte dintr-o campanie electorală sau nu, sunt foarte multe state unde nu au loc dezbateri între candidați. Punctul nostru de vedere a fost de a-i sugera candidatului nostru să continue același tip de campanie, întâlnirea directă cu cetățenii”, a mai spus el.

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis vrea să participe la dezbatere, Dan Motreanu a răspuns: „Nu. Președintele a cerut părerea echipei de campanie și noi ne-am spus punctul de vedere”.

Citeşte şi: DEUTSCHE WELLE: Klaus Iohannis – dispreţ faţă de democraţie

Aşa numitele întâlniri cu cetăţenii de fapt au fost doar cu activiştii PNL din teritoriu, Klaus Iohannis neieşind ca VIORICA DĂNCILĂ printre oameni.

Marius Ghilezan l-a prezentat la „Realitatea românească,” drept Zeus din Olimp care nu coboară din înălţimi ca să constate că Arcadia poeţilor, de la poalele muntelui, e plină de scaieţi şi de ciulini.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
#Hailiberare /Quilty, pisica revoluţionară, noua VEDETĂ a reţelelor sociale
Quilty este pisica revoluţionară cu cea mai mare notorietate mondială. E noua vedetă a reţelelor ...