Care sunt motivele excluderii lui COZMIN GUŞĂ din PSD? Reacţia DURĂ a patronului “Realităţii”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Unul dintre patronii Realitatea.tv, Cozmin Gușă, proaspăt înscris în PSD Sector 1, a fost exclus, marți, din partid, în ședința CEX, spun surse din partid. Mai mulți lideri PSD au acuzat că analistul a avut ieșiri critice la adresa partidului în ultimii ani și că nu pot face echipă cu el.

Conform surselor Newstandard.news, greşeala analistului e că a revenit în partid la recomandările lui Paul Stănescu, un lider care a tot eşuat în încercări de doborâre a liderului partidului, oricare ar fi el, maximă ar fi declaraţia de susţinere a guvernului ORBAN, după ce a servit o cafea cu procurorii de la DNA. Paul Stănescu e identificat cu statul paralel.

Guşă identifică iniţiatorii: Oamenii lui Coldea

Contactat de “LIBERTATEA,” Cozmin Guşă a recunoscut că el n-a avut nicio pretenţie, nu a solicitat funcţii şi nici nu a avut intenţii de revenire la conducerea PSD, partid al cărui secretar general a fost pe timpul lui Adrian Năstase. “E o bubă acolo,” a ripostat Guşă. Într-o discuţie cu reporterul „Evenimentul zilei,” acţionarul principal de la RealitateaPlus a identificat vrăjmaşul în persoana lui Florian Coldea şi a acoliţilor săi din conducerea partidului. „Viorica Dăncilă a girat acţiunea. Să monitorizeze cine a avut iniţiativa,” a mai spus Guşă.

Citeşte şi: Să scriem pe toţi PEREŢII #opriţiura!

După înscrierea sa în PSD, Guşă a spus că e singurul partid nesecurist. Unul dintre comentatorii online a ripostat: “acum devine securist.”

Unitatea de la Cluj, numele generic al SRI Ardeal

“Dacă Unitatea de la Cluj l-a înfipt pe Rareş Bogdan, bun prieten cu Eduard Hellvig, în coasta lui Ludovic Orban, aceeaşi unitate a încercat să-l plaseze şi pe Cozmin Guşă în PSD. Dâncu şi Rus nu se împacă deloc cu ideea că nu mai joacă un rol politic determinant,” a explicat unul dintre liderii PSD.

Rareş Bogdan este varianta de rezervă a lui Iohannis în caz că Ludovic Orban eşuează, spun surse liberale. Deja e pregătită o formaţiune de rezervă pentru cei care nu doresc să mai rămână în PNL, lucru cunoscut şi de către actualul preşedinte, aflat la conducerea guvernului.

Sistemul ar vrea să controleze şi stânga şi dreapta pentru a fi permanent la butoane, este de părere un fost mare lider liberal.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
DATĂ AFARĂ DIN PSD / Ana Birchall se acoperă cu euroatlantismul
Ana Birchall a fost dată afară din PSD, prin decizia CEx. Fostul ministru al justiţiei, ...