ŞANSA LUI DĂNCILĂ: „Cei care s-au SĂTURAT de discursul urii”, consideră Victor Lungu, un vechi jurnalist clujean

Andrei Marcu ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Tot mai mulţi români se pronunţă împotriva discursului urii.

“Finala se va da între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă – sub semnul trădării useriştilor de către penelişti (… )Nu cred, că PNL-ul a sprijinit-o pe Dăncilă să ajungă în turul 2, mai ales după cele două trăznăi sloganistice: „Iohannis din primul tur” şi „Turul II fără PSD. Votează Barna”. Dar nu se ştie niciodată… Cred în schimb în mobilizarea a ceea ce a mai rămas din PSD după trădările infiltraţilor SIE şi SRI (Ponta şi Tudose) şi mai cred în scârba celor care s-au săturat de discursul zilnic al urii, al dispreţului plenar din partea unor indivizi care mănâncă, mint, fură şi cacă fix ca şi cei pe care-i blamează,” e de părere Victor Lungu, un vechi jurnalist clujean, în editorialul „Iohannis şi PNL s-au folosit de Barna şi Ponta ca de hârtia igienică, să-şi facă mendrele politice„.

.

Citeşte şi: De ce refuză IOHANNIS confruntarea cu DĂNCILĂ?

“Aroganța l-a terminat pe Năstase, aroganța îl termină pe Barna. Poate îl termină și pe Werner (nu știu)”, a conchis autorul în editorialul din „Ziarul de Cluj.”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
KELEMEN HUNOR: „Decizia lui IOHANNIS de a nu participa la dezbateri, extrem de greşită”
Fostul candidat la preşedinţie, Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, critică în termeni duri decizia preşedintelui Iohannis ...