DATĂ AFARĂ DIN PSD / Ana Birchall se acoperă cu euroatlantismul

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Ana Birchall a fost dată afară din PSD, prin decizia CEx. Fostul ministru al justiţiei, care a făcut mai mult agenda serviciilor decât ale PSD, cea care a impresionat cel mai înalt for al magistraţilor cu scuza că “şi-a ros genunchii prin sălile de tribunal,” se apără şi susţine că a făcut totul pentru valorile euroatlantice, în care ea crede.

Citeşte şi: DER SPIEGEL: Sub Iohannis, România joacă un rol de mâna a doua în spaţiul euroatlantic

„Astă seară, am aflat cu surprindere, din presă, că am fost exclusă din PSD, adică din partidul în care am muncit o viaţă întreagă, fără ca măcar să fi fost invitată la şedinţa să aud ‘capetele de acuzare’ şi să pot răspunde. În ciuda acestei atitudini de neînţeles din partea colegilor mei, nu mă voi dezice de valorile care m-au ghidat pe parcursul întregii mele cariere politice: justiţia, profesionalismul, responsabilitatea, valorile europene şi euroatlantice”, a scris Ana Birchall, marţi seară, pe Facebook, potrivit Agerpres.

„M-am pus în folosul românilor”

Ea adaugă că valoarea şi profesionalismul trebuie să primeze indiferent de culoarea politică.

„Plec din acest partid cu conştiinţa curată că am gestionat agendele instituţiilor pe care le-am condus, cu echilibru, seriozitate şi profesionalism. Susţin în continuare că valoarea, profesionalismul şi cinstea trebuie să primeze în orice funcţie din statul român, indiferent de culoarea politică. M-am pus mereu în slujba românilor, a României, şi o voi face în continuare, fără nicio abatere de la acest deziderat”, a menţionat fostul ministru al justiţiei.

Loading...

One Comment

  1. Ha!! Ha!! Ha!! In folosul staoinilor tai cucoana!! CIA/EXXONTRUMP

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Se va micşora vârsta de pensionare. Vezi la ce categorii!
Românii care vor să iasă la pensie mai devreme sunt cei cu grad de handicap, ...