Adrian Năstase, către Iohannis: Era frecventabil PSD-ul pe timpul protocolului semnat de dvs în numele FDGR-ul?

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Fostul premier Adrian Năstase scrie pe blog că “judecătorii de democraţie” nu sunt trimişii cancelariilor occidentale care (vezi cazul lui BIDEN) mai fac şi presiuni pentru avantaje economice ci alegătorii.

“Povestea asta cu „conditionalitatea democratică” a fost inventată de americani în timpul Războiului rece şi a fost perfecţionată de ei imediat după aceea. Îmi aduc bine aminte de inceputul anilor ’90”, scrie fostul prim ministru pe blog şi în cartea sa „Lumea, americanii si noi”.

Citeşte şi: Liberalul BRĂTIANU: “Să îţi fie ruşine Klaus Werner Iohannis!”

Referindu-se la atacul insistent asupra PSD, fostul preşedinte al acestui partid se întreabă: “Cu ce temei candidatul Iohannis împarte românii în democraţi şi ne-democraţi? Cu ce temei „democratic” cere el desfiinţarea unui partid politic? Un partid care a elaborat Constitutia post comunistă din 1991 dar şi pe cea din 2003, cea  care a permis aderarea la NATO şi la UE, un partid care a adoptat legile justiţiei, un partid care a marcat, întotdeauna, creşteri economice semnificative ( 8,4% în 2004, de exemplu), un partid care  s-a achitat cu responsabilitate de mandatul preşedinţiei UE?”

Adrian Năstase îi mai bate obrazul lui Iohannis, amintindu-i de desemnarea Sibiului drept Capitală Europeană în mandatul său de prim ministru şi de perioada 2001-2004, când FDGR, condus de Iohannis, a avut un protocol de colaborare cu PSD. Vezi PROTOCOLUL aici! Fostul premier îl întreabă acum dacă era frecventabil PSD-ul pe timpul protocolului semnat de fostul primar în numele FDGR-ul?

Adrian Năstase crede că Iohannis se teme de o confruntare pentru că nu ar putea spune nimic despre politica externă, unde “el a functionat pe pilot automat, punănd in aplicare doar ceea ce decideau altii la Bruxelles sau Washington.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mesagerii lui IOHANNIS o ameninţă pe DĂNCILĂ cu desantul procurorilor. Reacţie dură din partea candidatului PSD
Rareş Bogdan, porta-vocea lui Klaus Iohannis, a cerut  ca “dubleta Dăncilă-Teodorovici” să fie anchetaţi de ...