Mihai FIFOR râde de Marcel Velea. Secretul care nu mai e secret

Dragoș Nelersa ACTUALITATE POLITIC

Exerciţiul tactic de folosire a poziţiei de ministru de Interne, a lui Marcel Vela, pentru propaganda sistemului, a fost decodificat de Mihai Fifor, secretarul general al PSD şi fost ministru de interne. Actualul ministru, pentru a menţiune tonusul celor care acuză că la protestul din 10 august 2018 “au fost gazaţi,” a anunțat astăzi declasificarea raportul privind protestul din 10 august 2018.

Fostul ministru de interne, Mihai Fifor, afirmă că raportul cu privire la intervenţia forţelor de ordine de la mitingul din 10 august 2018 a fost desecretizat încă din 31 ianuarie 2019, iar documentul este în continuare „nepublic” pentru cetăţeni.

„Raportul mitingului din 10 august 2018 pe care l-a ‘desecretizat’ astăzi ministrul Marcel Vela a fost desecretizat încă din 31 ianuarie 2019, când MAI a stabilit că peste 90% din acest document nu mai avea caracter secret. Restul de 10% depindea exclusiv de alte instituţii. Deci, azi, ministrul Vela nu a declasificat nimic. Au avizat doar alte instituţii acel rest de 10%. Întrebarea legitimă e de ce aceste alte instituţii s-au hotărât să facă asta taman acum, între cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidenţiale”, scrie Fifor, joi, pe Facebook.
Citeşte şi: Mesagerii lui IOHANNIS o ameninţă pe DĂNCILĂ cu desantul procurorilor. Reacţie dură din partea candidatului PSD

El afirmă că raportul este în continuare „nepublic” pentru cetăţeni.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Unde se duc voturile lui MIRCEA DIACONU?
Un om, actorul Mircea Diaconu, a obţinut peste 800.000 de voturi la primul tur de ...