OLGUŢA VASILESCU îl ironizează pe LUDOVIC ORBAN. Maneliştii vor sări în aer

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Ludovic Orban a spus încă de la începutul mandatului că va face “scurtă la mână” la câte demiteri are de semnat. Recent, a eliberat-o din funcţie şi pe Olguţa Vasilescu, consilier onorific al primului ministru.

 

”Ce bucurii mărunte au frustraţii de la PNL… Ludovic cel mic anunță că m-a demis din funcția de consilier onorific al premierului, funcție neremunerată, oricum… Păi, eu nu eram consilier la tine, că să mă demiți tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricăi Dăncilă și mandatul mi-a încetat odată cu al ei”, a scris OLGUŢA VASILESCU, pe Facebook, la scurt timp după anunțul premierului Orban.

Citeşte şi: Dăncilă i-a trimis lui IOHANNIS întrebările în avans, în semn de “îmbărbătare”

Ea l-a ironizat pe Orban, precizând că s-a prins cam târziu că nu mai vine la muncă de două săptămâni: ”Ce aș fi putut eu să îl consiliez pe șeful unui guvern de maneliști care taie pensii și salarii, când eu știu doar să le cresc? Pe infrastructură, la fel, ce aș putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hârtii și niciun cm de autostrada? Ăștia nu au ce face și demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar ca să se dea importanți! Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt ca tine să dau consultații telefonice?”, a mai adăugat actualul şef de campanie al Vioricăi Dăncilă.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adio, forfetara din turism? MARIA GRAPINI se întreabă ce-i mână în luptă pe liberali
Pe vremea când era ministru delegat pentru IMM-uri, Turism şi Mediu de Afaceri, Maria Grapini ...