VIDEO / Cum poţi distruge reputaţia unui ANTRENOR cu anticorupţia

Marius Ghilezan ACTUALITATE fotbal SPORT

Simplu. Trimiţi pe cineva să-l denunţe la Parchet şi vin mascaţii să-l ia.

Fostul căpitan al Stelei, Marius Baciu, a fost săltat de mascații DIAS după victoria pe care a obţinut-o cu noua sa echipă VOINŢA SĂELE, echipa lui Dragnea jr., împotriva Sportului Snagov. Antrenorul a trecut printr-o situație incredibilă. A fost luat direct de la vestiare și dus la audieri.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti l-au informat că pe numele său a fost depusă o plângere. Tatăl unui jucător l-a acuzat că cere bani pentru favoritisme.

La scurt timp după audieri a fost eliberat şi a făcut declaraţii presei.

Reclamaţia unui părinte. Pretinde că fiul său nu a jucat pentru că nu a VRUT să dea bani

„Am fost într-o situaţie jenantă, chiar nu credeam că pot fi învinuit pentru un asemenea lucru. Pe scurt, tatăl unui copil m-a acuzat că aş fi luat bani că nu l-am băgat pe fiul lui la Daco-Getica. Pur şi simplu am rămas cu gura căscată! Aş vrea să vedeţi şi persoana care m-a reclamat şi să trageţi concluziile! Eu sunt împotriva Mafiei pariurilor. E doar reclamaţia unui părinte, cu nemulţumiri, cu ameninţări. Sunt şi eu părinte, am investit într-o şcoală de fotbal, nu mi-am favorizat nici propriul copil. E ceva strigător la cer!”, a declarat tehnicianul.

CITEŞTE şi:  OLGUŢA VASILESCU îl ironizează pe LUDOVIC ORBAN. Maneliştii vor sări în aer

Marius Baciu s-a speriat când s-a trezit cu mascații

Antrenorul de 44 de ani a spus că s-a speriat foarte tare când a fost luat de la stadion. Mai ales că aceștia nici nu i-au spus despre ce este vorba.

„Nici cei de la Parchet nu se aşteptau să se ajungă la aşa ceva, s-au comportat extraordinar cu mine, eu am fost comunicativ, le-am explicat ce s-a întâmplat, le-am spus adevărul. Eu sunt un om corect. Eram încordat după meci, nici nu mă puteam bucura, să revii de la 0-2, era o perioadă fără victorii… Am stat cu medicamentele în buzunar. Au venit şi m-au luat pe nepusă masă”, a mai dezvăluit Marius Baciu.

VOINŢA Săele este clasată pe locul 4 în Liga a ll-a, fiind echipa patronată de Ştefan Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, care are mai multe afaceri în agricultură.

Marius Baciu a fost adus în luna octombrie la clubul Turris, cel care gestionează echipa Voinţa Săele, fiind al patrulea antrenor de la începutul sezonului.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liberalul BRĂTIANU: “Să îţi fie ruşine Klaus Werner Iohannis!”
E greu pentru orice reprezentant al Partidului Naţional Liberal să fie criticat de unul care ...