CLUJ “next level” / CIOLOŞ îi va pune lui Boc un candidat în coastă

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Fostul premier Dacian Cioloș susține că actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, „a avut rezultate foarte bune”, însă este de părere că „orașul trebuie să treacă la o etapă superioară”.

„Clujul s-a dezvoltat foarte bine până acum, este deja un model pentru multe oraşe mari din România, domnul Boc a obţinut rezultate foarte bune. Noi credem că pot fi obţinute rezultate şi mai bune, Clujul ar trebui să treacă la o etapă superioară, la o etapă următoare de evoluţie şi de dezvoltare”, a declarat Dacian Cioloş, duminică, într-o conferinţă de presă susținută la Cluj-Napoca.

„Vom propune un candidat”

Totodată, Dacian Cioloş, care n-a făcut nimic nici pentru casa bunicii sale dintr-o comună din Sălaj, vorbeşte la plural: „Vom rezolva neajunsurile legate şi de circulaţie, de riscul de poluare, aglomeraţia din oraş, de infrastrucutră şi de conectarea cu celelalte regiuni din jur. O să venim la momentul oportun cu o viziune şi un program pe care noi îl vom propune pentru clujeni şi, evident, cu un candidat.”

Citeşte şi: Care sunt simptomele infarctului miocardic?

Prezent la Cluj, Dacian Cioloş a lansat ofensiva de cucerire de către USR-Plus a marilor oraşe. Acesta a dezvăluit că formațiunea politică pe care o reprezintă va propune candidaţi pentru toate oraşele la alegerile locale de anul viitor, inclusiv pentru Cluj-Napoca.

„Noi credem că avem şanse şi perspective foarte bune în toate oraşele mari, şi nu doar în oraşele mari. Am început deja să construim o echipă care se va focaliza pe rural. În fiecare filială judeţeană avem un responsabil pe rural şi vrem să pregătim în mod specific şi adaptat candidaturile pentru mediul rural, pentru că în mediul urban avem în mod clar perspective foarte bune, vom prezenta candidaţi pentru toate aceste oraşe şi pentru Cluj-Napoca”, a punctat Cioloş.

Sâmbătă în USR au avut loc alegeri interne. Dacian Cioloş a reînoit oferta politică de colaborare în continuare a Plus cu USR.

 

Loading...

One Comment

  1. Si??? Cine are incredere in al doilea mare oportunist fara munca dupa tariceanu, asta, Ciolos? sa puna citi vrea..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Fostul ministru liberal ANDREI MARGA: “Nu PSD-ul este problema României”
Fostul rector al Universităţii Babeș-Bolyai şi primul ministru reformator al învăţământului din România, Andrei Marga, ...