Un fost mare liberal către IOHANNIS: „Aproape toți cei care te-am susținut în 2014 am dispărut din PNL”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Într-o scrisoare deschisă, Aristotel Căncescu, fostul preşedinte al PNL Braşov şi preşedinte al Consiliului Judeţean, timp de patru mandate, îi scrie o scrisoare deschisă lui Klaus Iohannis, prin care-i explică de ce majoritatea celor care l-au susţinut nu-l mai votează astăzi.

 

“Aproape toți cei care te-am susținut în 2014 am dispărut din PNL. Cei care te susțin acum vor dispărea, probabil, în următorii ani.
Fostul nostru coleg, Sorin Frunzăverde, a murit din cauza DNA-ului și a fost condamnat pentru că ți-a susținut ție campania electorală. Apropo, Klaus… La înmormântarea lui puteai măcar să trimiți un buchet de flori. O coroană era cam mult pentru tine, Klaus…

Citeşte şi: Fostul ministru liberal ANDREI MARGA: “Nu PSD-ul este problema României”

În 2014, când eu și colegii mei te-am sprijinit să preiei partidul, în discursul meu de la Liga Aleșilor Locali PNL din Poiana Brașov, spuneam că, după epoca Băsescu, era nevoie de un neamț- după modelul Carol I sau Ferdinand- care să stabilească liniștea și pacea în această țară. M-am înșelat. Am nimerit tot un neamț, dar după modelul 1933 din Germania, care vrea să desființeze PSD (SPD, la acea vreme).
Nu sunt un fan PSD. Eu am luptat tot timpul cu ei. Tu însă ai coabitat, Klaus. În anii 2000-2004, ai primit de la Guvernul Adrian Năstase sume de 10 ori mai mari decât Brașovul. Numai pentru modernizarea aeroportului din Sibiu ai primit sume mai mari decât aveam noi nevoie să facem un aeroport nou la Brașov.
Și apropo de aeroport, Klaus…
În 2008, la inaugurarea investiției a participat unul, Orbán, care era atunci Ministrul Transporturilor. Ne-a promis sprijin financiar. Nu am primit nimic. Și cum nenorocirile se repetă, același Orbán a revenit, după 11 ani, la Brașov și a promis din nou sprijin de la Guvern, pentru aeroport. Tu îl mai crezi, Klaus? Eu, NU!” a conchis fostul lider liberal.

 

Loading...

One Comment

  1. Numai in Romania este posibil ca doi mitomani, minciunosi de profesie sa fie in stare sa pacaleasca populatia again and again.. Eu ma bucur! Vor avea EXACR ce au votat..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Vezi  ce POLITICĂ va mai face MIRCEA DIACONU ! 
Potrivit unor surse din zona de dreapta politicii românești, un nou partid liberal îl va ...