Cu ce temă l-am închis pe IOHANNIS?

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

În iulie 2014, PNL încă mai mima reuniunile cu presa ale candidatului Klaus Iohannis. Am fost invitat de filiala sectorului 1 la discuţie liberă cu cel propus la preşedinţie, la un eveniment în Piaţa Amzei, la crâşma unui liberal. A rezistat la o şarjă de câteva întrebări. Dan Tăpălagă, eu şi Doru Braia l-am supus unui tur încrucişat. Evident că a fost chestionat şi despre monarhie. A răspuns în răspăr. La primele întrebări a oferit cuvioasele răspunsuri. Ulterior a început să se frece de pantaloni, pentru ca în final să nu mai răspundă. L-am închis la a doua întrebare despre relaţia cu Rusia, în condiţiile parteneriatul acestei ţări cu Germania. A răspuns în doi peri, am insistat, am reformulat şi în final mi-a spus un banc cu ursul, semn că nu voia să răspundă.

Citeşte şi: Cum poate fi înfrânt KLAUS IOHANNIS?

M-am şi ridicat să plec. I-am şoptit unuia de lângă mine: dacă ăsta e singur pe lume, o tai şi o dau la raţe.

Evident, că de data asta nu am mai fost invitat. Nu eram pe lista lui Helvig, de colaboraţionişti. Oare e vreunul civil din lista celor 9 agreaţi?

Loading...

2 Comments

  1. Pe linga faptul ca este puturos, arogant dispretuitor sii narcisist, nici minte multa nu are…. Fara SRI nu face 2,5 lei.. cu toate ca sigur el se crede „seful””… Sintem de fapt Dictatura SRI””.. cu regret.. Iar asa zisa dezbatere ne aminteste mult de alergerile din timpul „iubitului conducator!” Ceausescu .. Absolut dezgustator.. daca nu ti ai pierdut mintile de ataita propaganda si mai poti judeca si singur..

    1. Lasati-l pe Ceausescu sa se odihneasca in pace !
      EL NU ERA TRADATOR !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
La o întrebare în limba engleză, vezi cum a răspuns Viorica DĂNICILĂ
Întrebată de o jurnalistă în limba engleză, în cadrul dezbaterii sale de la Parlament, Viorica ...