DENISE RIFAI: “RAREŞ BOGDAN ar fi fost pe masă. Urla. Presa, libertatea presei”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Denise Rifai, moderatorul emisiunii ”Legile Puterii,” a răbufnit în direct pentru ce a păţit Realitatea.Plus la aşa zisa dezbatere a lui klaus Iohannis. Deşi a transmis mai mereu toate apariţiile publice ale candidatului Klaus Iohannis, staff-ul de campanie a candidatului liberal nu a catadicsit să invite niciun jurnalist al acestui post.  Denise Rifai l-a interpelat direct pe Rareș Bogdan:

”Mulțumim frumos pentru invitație inexistentă. Foarte frumos a fost! Eu nu vreau să-mi închipui ce ar fi făcut Rareș Bogdan dacă ar fi fost în locul meu, în această seară, și nu l-ar fi invitat pe el la această dezbatere. Și ar fi fost el și cu televiziunea pe care o reprezintă singura televiziune neinvitată la această dezbatere, în condițiile în care este singura televiziune care a mediatizat bătaia încasată de români pe 10 august. Repet: Rareș, ce ai fi făcut în locul meu. E o întrebare deschisă la care îți aștept răspunsul. Rareș, încă o dată: tu ce ai fi făcut dacă ai fi fost în locul meu astă seară? Erai pe masă, pe sub masă sau pe scaun”, a spus Denise Rifai.

Citeşte şi: Iohannis, întrebat de scaunul de lângă Dragnea. Cum a reacţionat « premierul de la Grivco »?

”Astă seară, eu îl regret foarte mult pe Rareș Bogdan”, a mai spus, după câteva minute Denise Rifai. ”Cred că-l găseam pe masă aici! Aici pe masă! Și urla: Presa, libertatea presei, unde este libertatea de exprimare. E liniște. Nu e nici peste masă, nici pe masă, nici pe lângă scaun. Are treabă multă. A importat un model american de dezbatere, pentru care îi mulțumim!”, a adăugat ea.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
KLAUS IOHANNIS: A rămas cineva nemicrofonat?
La aşa zisa dezbatere de aseară de la BCU, după 40 de minute, în care ...