Cine este denunţătorul VIORICĂI Dăncilă? O „cârtiţă a procurorilor”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Cum era de aşteptat, sistemul a găsit un denunţător de profesie. Pe numele Vioricăi Dăncilă şi a lui Ion Ţiriac s-a depus la DNA o plângere penală pentru scoaterea a 340.000 de dolari din fondul de rezervă al guvernului pentru plătirea taxei anuale a turneului WTA Bucharest Open.

DNA neagă că Viorica Dăncilă a fost chemată la audieri.

Denunţătorul este un reclamant de profesie. Napoleon Tudor Spartacus Iacov este reprezentantul Asociației de tenis CS Triumf 2000 Craiova. De asemenea, este şi președintele Asociației Sportive Fotlbal Club Progresul București care a deschis mai multe procese împotriva FRF.

Citeşte şi: Cum a ratat KLAUS IOHANNIS mingea „antisuveranismului” ridicată de RADU TUDOR

 Fraţii IACOV, ”CÂRTIŢELE PROCURORILOR”

Napoleon Tudor Spartacus Iacov a făcut o plângere penală şi împotriva Federaţiei Române de Fotbal, la sfârșitul anului 2017, invocând nelegalităţi în contractul lui Daum, cu centrele de excelență și modalitatea în care au fost introduse în competetiții. Procurorii DNA nu au găsit nimic.

În realitate, Tudor Spartacus Iacov s-a răzbunat pe conducerea FRF. Fratele lui, Costi Iacov, a candidat la președinția FRF în 2010. Şi a pierdut.

Constantin Iacov s-a certat cu mai toţi greii din fotbalul românesc. Dumitru Dragomir l-a poreclit cârtiţa procurorilor. A preluat de la Gino Iorgulescu Progresul şi l-a dus la sapă de lemn. El este unul dintre românii, alături de Frank Timiș și Cristin Borcea, care apare pe listele offshore din cel mai nou scandal planetar – Panama Pepers.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Pliante cu mesajele Vioricăi Dăncilă. Vezi ce idei transmit !
Prin ţară au început să fie răspândite pliante cu mesaje din partea Vioricăi Dăncilă, prin ...