Şoc în Casa Regală Britanică / Fiul Reginei Elisabeta a ll-a a renunţat la îndatoririle publice

Marius Ghilezan ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Prinţul Andrew, Duce de York, fiul Reginei Elisabeta a ll-a a Marii Britanii şi a Irlandei de Nord, a renunţat la îndatoririle publice, pe motiv că numele său este implicat în scandalul infracţiunilor sexuale cu minori din dosarul Jeffrey Epstein.

Virginia Roberts, una dintre reclamante, a afirmat că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu prinţul Andrew la Londra, în 2001, pe când avea 17 ani, apoi în alte două rânduri la New York şi pe insula privată a omului de afaceri american din Caraibe.

Într-un interviu acordat BBC difuzat săptămâna trecută, prinţul Andrew a afirmat că nu-şi aminteşte să se fi întâlnit cu Roberts.

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a a împlinit 93 de ani chiar în ziua de Paște! A mers cu familia la slujbă dar MULȚI au lipsit!

Gloria Allred, avocatul victimelor, a pus sub semnul întrebării promisiunea prințului Andrew că se va pune la dispoziţia autorităţilor americane. Ea l-a îndemnat pe prinţ să contacteze autoritățile americane „fără condiții și fără întârziere”.

Doamna Allred reprezintă femeile care acuză că au fost obligate când erau minore să facă sex cu președintele american Donald Trump, producătorul de film Harvey Weinstein, comediantul Bill Cosby și cântăreața R Kelly.

Jeffrey Epstein a murit pe 10 august în celula sa din închisoarea newyorkeză în care era încarcerat, rezultatele autopsiei confirmând o sinucidere prin spânzurătoare.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De la 1 ianuarie 2020 / “Evenimentul zilei” nu va mai apărea la chioşcuri
Proprietarul ziarului “Evenimentul zilei,” Dan Andronic, anunţă că de la 1 ianuarie 2019, nu va ...