Vezi pentru ce glumă a fost taxată VIORICA DĂNCILĂ! „Ne anchetează SECURITATEA?”

Dragoș Nelersa ACTUALITATE POLITIC Principal

Un jurnalist de la Libertatea a acuzat-o, în timpul conferinţei de presă de ieri, pe Viorica Dăncilă că vine cu fake-news-uri în campanie. Este dată ca exemplu o postare satirică a Olguţei Vasilescu: o grafică de black-Friday în care se scrie: reduceri de 25% la pensii și salarii. Un alt exemplu: PSD Teleorman scrie de președintele cu casca în ureche, dar și cu tăierile de salarii”.

Viorica Dăncilă: „Nu le transmit eu. E democrație, fiecare poate să-și expună punctul de vedere. Asta nu înseamnă că e opinia unui partid. S-a spus în aceeași zi că am și eu cască, prompter, s-a văzut că nu. Dar asta nu înseamnă că e opinia întregului partid. Este opinia lor personală, nu a parti

dului. Dacă veneam cu un comunicat din partea partidului, atunci era opinia partidului. În rest, fiecare membru de partid poate avea părere personală”.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă a şters pe jos cu Iohannis: “e un DICTATOR”

În replică, Olguţa Vasilescu a scris tot pe facebook, alături de posterul de black-friday, satiră politică: “Pentru această postare a fost certată Viorica Dăncilă în conferinţa de presă de azi. Domnişoara care lucrează la un ziar unde am lucrat şi eu, candva, nu face, din păcate, distincţia între banc şi fake news! În „România normală” a lui Johannis nu mai avem voie să facem glume? Ne anchetează securitatea la beci pentru bancuri, ca pe vremea lui Ceauşescu?”

Citeşte şi: Cine este denunţătorul VIORICĂI Dăncilă? O „cârtiţă a procurorilor”

Loading...

One Comment

  1. Deci Plavanul tradator ale Intereselor Romanilor, poate sa delireze obsesiv ca PSD trebuie sa dispara si tara curata de sustinatorii PSD (tare curioasa sint cum vede sasalaul in practica chestia asta!) si nu este taxat, iar Dna Dancila este „taxata” pt chestii benigne si FFFFFF Advevarate.. Da pensiile vor SCADEA prin introducerea TAXELOR, da Romanul de rind va saracxii prin nenumaratele actiuni deja in curs ale coiotilor flaminzi in frunte cu „conducatorul iubit”!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
30 de ani de la REVOLUŢIE / La Bruxelles, Maria Grapini a încercat să creeze o punte între românii de afară şi cei de acasă
„România – 30 de ani de la Revoluţie.” Maria Grapini le-a luat politicienilor de la ...