Orban îmi confirmă PREVIZIUNEA. Am INTUIT de ce a căzut guvernul Dăncilă

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE

Iată că la Congresul Popular European, LUDOVIC ORBAN îmi dă dreptate.

Încă din 11 noiembrie scriam: Merkel vrea un ERDOKLAUS la București?

Am fost printre primii comentatori politici din România care au susţinut că directiva de dărâmare a guvernului Dăncilă a venit de la Bruxelles.

Partidul Popular European nu avea majoritatea voturilor în Comisia Europeană, PES-10 comisari iar PPE doar 9. Pentru că nu puteau interveni în schimbarea niciunui guvern socialist din cele zece, liderii europeni au recurs la punctul slab. În ţara care se lasă cel mai uşor controlată politic. România a fost şi este veriga slabă, acolo unde zburdă interesele străine precum iepurii pe câmpul culturilor nerecoltate.

Dacă tot am admis să avem cea mai mică subvenţie la agricultură, iepurii sunt fericiţi. La fel ca marile consorţii de bunuri de larg consum pentru populaţie.

Citeşte şi: TUR 2 – ALEGERI PREZIDENŢIALE / Profeţia lui Ion Cristoiu

Revenind la gura păcătosului, Ludovic Orban recunoaşte că s-a dat peste cap să scoată PSD, partid membru al Partidului social democrat european, doar pentru ca popularii să poată negocia voturile în CE.

Ludovic Orban a declarat că Guvernul Dăncilă a fost schimbat cu unul de dreaptă pentru ca România să poată oferi un comisar european de la PPE, respectiv pe Adina Vălean. Premierul a precizat că era o situație injustă, deoarece PPE nu avea majoritate pentru a conduce noua Comisie Europeană, fără ajutor de la aliaţi.

Loading...

2 Comments

  1. Corect! Ati intuit ca guvernul orban nu o sa tina mult?

  2. Este bine de retinut ca Orban si seful dansului recunosc: intai de toate „comanda” de la Bruxelles si apoi hatararea romanilor prin vot democratic. Orice partid, inclusiv Liberal, trebuie sa actioneze pentru a indeplini angajamentele fata de poporul roman si, in ultimul rand, pentru interesele partidului omolog de la UE.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum poţi pierde 768 de milioane de dolari de la geamurile sparte ale maşinii
Cybertruck era camionul electric care trebuia să-i tripleze averea lui ELON MUSK. Numai că un ...