Presiuni asupra lui DĂNCILĂ: “‘Eu trebuie să plec, dar o organizaţie care a luat 15% nu are nicio vină”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Aflând despre întâlnirile lui Marcel Ciolacu, şeful Camerei Deputaţilor, cu mai mulţi lideri PSD din teritoriu, Viorica Dăncilă l-a chemat la ea acasă la un dialog. Marcel Ciolacu, potrivit unor surse, ar dori să preia conducerea interimară a PSD, până la organizarea Congresului.

“De mâine încolo intrăm în viaţa normală. O să organizăm un Comitet Executiv Naţional săptămâna aceasta, vom analiza rezultatele pe fiecare judeţ în parte, vom face o analiză foarte bine argumentată şi pe urmă vom lua decizii împreună în Comitetul Executiv Naţional”, a declarat Dăncilă la România Tv.

Întrebată despre o eventuală demisie a sa de la conducerea PSD, Dăncilă a spus că “nu va face acest lucru”.

Citeşte şi: ADRIAN NĂSTASE crede că desemnarea lui Tăriceanu, candidat la prezidenţiale, ar fi permis păstrarea guvernării

“Trebuie să luăm în calcul un lucru: să nu uităm că Viorica Dăncilă a preluat un partid la 22%, care pe urmă a scăzut la 17% după alegerile europarlamentare şi totuşi am intrat în turul doi. Nu ne dădea nimeni această şansă. (…) Având în vedere de la nivelul la care am pornit şi unde am adus partidul, eu consider că am făcut tot ceea ce a fost posibil pentru partid. În altă ordine de idei, cred că atunci când facem o analiză a voturilor, a rezultatelor, trebuie să plecăm de la organizaţiile judeţene, pentru că trebuie să pornim de jos în sus. Nu pot să spun: ‘Eu trebuie să plec, dar o organizaţie care a luat 15% nu are nicio vină’. Trebuie să vedem ce s-a întâmplat în fiecare organizaţie în parte (…). Eu ştiu că mulţi vor să plec eu, dar de data aceasta nu am să fac acest lucru, pentru că eu consider că partidul este mai important şi consolidarea noastră pentru alegerile locale şi parlamentare mult mai importantă decât lupta politică din interiorul partidului”, a susţinut Dăncilă.

Pe surse, s-a dat că şi Sorin Grindeanu s-ar întoarce în PSD. Grupul Stănescu ar vrea reîntoarcerea lui Vasile Dâncu, în structurile partidului, dar după eşecul lui Cozmin Guşe, şansele sale sunt reduse.

Victor Ciutacu a susţinut azi dimineaţă că e momentul să răsară un tânăr lider politic fără schelete în dulap.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Maria Grapini: “E trist că după 30 de ani avem atâta ură şi dezbinare!”
România este împărţită în două, cei care au votat Iohannis şi cei care nu l-au ...