Marian OPRIŞAN a făcut-o pe Gabriela FIREA ”manevristo-securistă”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

În timpul CEx-ului de ieri al PSD au existat şi momente mai tensionate. Marian Oprişan, liderul filialei Vrancea şi vicepreşedinte al partidului nu şi-a menajat colega de partid, Gabriela FIREA, pe care a făcut-o”manevristo-securistă”. Asta, potrivit surselor Newstandard.news, după ce Firea i-a spus să nu mai stea ca la EURO, spectator şi să se implice.

În urma apariţiei în media a acestei formulte, Firea a răspuns jurnaliştilor:

„A fost o discuție, nu are rost să mai intrăm în detalii. A fost o discuție legată de faptul că eu am reiterat și am adus aminte colegilor mei că am stabilim niște principii, că nu ne mai vedem în afara CEx-ului și am explicat că de aceea eu nu am fost ieri la acea întâlnire, la CEX-ul paralel, iar dumnealui a spus că se simte jignit”, a precizat Firea.

Potrivit unor surse din partid, primarul general al partidului a şi plâns şi că formula de adresare a fost mult mai dură, ceva legat de „zdreanţă securistă.”

Scandalul e mai vechi

Neînţelegerile dintre cei doi sunt mai demult. În vară, Marian Oprişan a fost desemnat să redacteze programul politic al PSD pentru Congresul din vară. Primarul general l-a acuzat că nu e în stare, spunând că va citi doar partea care nu e scrisă de el.
Gabriela Firea este o apropiată de Paul Stănescu. Tot înainte de Congresul PSD pentru alegerea Vioricăi Dăncilă, Firea l-a acuzat că pe grupul de whatsapp al liderilor de filială preşedintele filialei Vrancea ar fi spus despre Stănescu Paul că nu ştie să scrie în limba română. Oprişan ar fi spus atunci, conform destăinurilor Gabrielei Firea, că  vrea să facă partidul mic, ca să-l dea lui PONTA.

Dăncilă a demisionat

Azi noapte, Viorica Dăncilă a demisionat din funcţia de preşedinte, la fel ca întreg Biroul Permanent. Conducerea a fost preluată de Marcel Ciolacu şi mai mulţi lideri care au opţinut scoruri electorale peste media partidului.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Lia Olguța Vasilescu, despre guvernanţi: “după ce cumpără rachete, vând CEC-ul pe bucăţi?”
Lia Olguța Vasilescu a explodat după ce ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a spus miercuri seară ...