Lia Olguța Vasilescu, despre guvernanţi: “după ce cumpără rachete, vând CEC-ul pe bucăţi?”

Cosmin Ionescu ACTUALITATE POLITIC

Lia Olguța Vasilescu a explodat după ce ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a spus miercuri seară ce planuri are cu CEC Bank. Întrebat de Silviu Mănăstire, în ce procent va fi listată la Bursă, Cîţu a răspuns:

Minimum 20%! CEC tocmai s-a capitalizat cu 950 de milioane de lei de la bugetul statului. Vă spun, listarea CEC înseamnă foarte mult și anume transparentizarea activității, înseamnă guvernanță corporativă, înseamnă altceva! Vrem să avem o bancă adevărată de stat, să fie majoritară a statului, dar să se bată cu adevărat cu celelalte bănci, nu să fie tot timpul la mâna statului!’

citeşte şi: „DESCOPERĂ / Locul de unde Alexandru cel Mare a adus primii nuci în EUROPA”

Replica Olguţei VASILESCU nu s-a lăsat aşteptată: „Guvernul PSD doar ce a capitalizat CEC-ul, pentru a putea deveni o bancă ROMÂNEASCĂ puternică şi aptă să fie un jucător în piață. Ce face PNL? Îl vinde pe bucăţi! Pentru cine e pregătită afacerea asta? De ce? Au rămas deja fără bani? Ieri au anunţat că vor cumpăra rachete, azi avioane! Pentru asta au mărit deficitul? Pentru asta vând CEC-ul? Pentru asta s-au împrumutat azi cu 230.555 euro/minut?”

Citeşte şi: Va avea GABRIELA FIREA un contracandidat UNIC?

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Producem PIRANHA 5, dar românii nu vor să munceasă în ţară
A început producţia de transportatoare blindate PIRANHA 5 la Uzinele Mecanice Bucureşti. Încă din 2017, ...