MEDJUGORJE, BOSNIA / Pe cer a apărut SOARELE în formă de cruce

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

În octombrie 1917, Sfânta Fecioară Maria se releva în toată splendoarea sa în faţa a trei copiii. Fatima, locul minunatei apariţii, a devenit loc de pelerinaj pentru milioane de credincioşi.

După 64 de ani,  a reapărut într-un colț uitat de lume, în 1981, într-un oraș numit Medjugorje din Bosnia-Herțegovina. Doi copii mergeau pe un câmp atunci când deodată, în fața lor, Fecioara Maria li s-a arătat. Erau două fetiţe: Mirjana Dragicevic și Ivanka Ivanković. A doua zi, cele două și alți patru copii au revăzut-o pe Maica Domnului.

Din 1981, credincioşii din Bosnia-Herţegovina, nemilos considerată ţară musulmană, se adună pe acel câmp. Fecioara Maria se relevă doar unora. An de an. Oameni cu deficienţe motorii, cu boli grave, fiinţe fără speranţe aşteaptă un semn de la Preacurata.

Citeşte şi: Producem PIRANHA 5, dar românii nu vor să munceasă în ţară

Ieri, pe cerul oraşului Medjugorje a apărut soarele sub formă de cruce.

Pe 7 mai 2017 a avut loc ultima apariție a FECIOAREI MARIA, iar mesajul a fost acesta:

„Dragi copii, vă chem la rugăciune, nu să cereți, ci să oferiți sacrificiu-acel sacrifiu de sine. Vă chem să dezvăluiți mereu adevărul și smerenia. Mă rog la Fiul Meu pentru voi, pentru credința voastră din suflete. Îl implor să vă ajute cu Sfântul Duh, fiindcă mereu mi-am dorit să vă ajut cu puterea mea.

Sute de mii de oameni au venit într-un suflet la Medjugorje. Printre ei există fiinţe care vorbesc despre vindecări miraculoasă și minuni.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Maria Grapini solicită CFR să nu închidă prima cale ferată montană din România
Prima cale ferată montană între ORAVIŢA şi Anina se va închide după aproape 200 de ...