SEVERIN, previziuni sumbre: “În doi ani, oamenii vor fi în stradă. Grupurile de patrioţi din instituţiile de forţă mai pot reacţiona”

Andrei Marcu ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Într-un comentariu pe pagina sa de facebook, intitulat “Unde am ajuns? Ce-i de făcut?”, Adrian Severin face previziuni sumbre.

Adrian Severin a introdus în spaţiul public sintagma: “Am avut recent un PLEBISCIT pentru cedarea SUVERANITĂŢII NAŢIONALE, nu ALEGERI PREZIDENŢIALE.”

“Popoarelor din colonii, sau mai exact elitelor lor, li se permite accesul la civilizația materială a metropolei, dar nu și la decizia politică. Se întâmplă azi în România. Românii nu mai iau decizii politice. Cei care încearcă, merg la pușcărie”, a scris fostul diplomat pe facebook.

Severin e extrem de tăios. Consideră că prin concentrarea puterii într-o singură mână calea abuzurilor rămâne deschisă.

Statul oligarhic subteran a fost impus de a afară

El vorbeşte despre statul oligarhic subteran care se ascunde “justițiar-autoritarismul sub haina populismului pseudo-democratic.” Acesta a fost instaurat cu sprijinul unei puteri străine, mai zice fostul europarlamentar, tras într-o cursă de hegemoni, pentru a scăpa de el.

Citeşte şi: LIVIU DRAGNEA, mesaj sfâşâietor: “Ţara mea dragă, am renunţat la libertate de dragul tău”

Pe plan extern, ROMÂNIA e ÎN OCHIUL URAGANULUI GEOPOLITIC GLOBAL, consideră el.

Germania a permis, consideră el, pătrunderea în spaţiul Republicii Moldova a Rusiei, prin insistenţa de a afirma că România nu a exportat dincolo de Prut decât corupţie. “În plasa asta au căzut şi americanii”

“Din punct de vedere politic, supusă regimului MCV și lăsată în afara spațiului Schengen, România este un membru de rang secund al UE. Recent, Comisia europeană a dat semnalul decuplării României de Bulgaria. Simultan, procesul integrării Balcanilor de Vest în UE a fost oprit. Aceasta constituie o schimbare de abordare cu caracter strategic. României i se acordă astfel, pentru prima dată, un statut diferit (și inferior) față de cel al Bulgariei, care pare a o plasa în fapt undeva între membrii cu drepturi depline ai UE și statele candidate din vecinătatea balcanică a acesteia. Ce i se rezervă de fapt României? În nici un caz garanții de securitate,” mai spune diplomatul.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ADRIAN NĂSTASE, alertă / “Iohannis a declarat RĂZBOI PSD””Atacului mârşav îi trebuie ripostă”
Fostul preşedinte al PSD, Adrian Năstase, scoate o alertă de maximă importanţă pentru liderii partidului. ...