„România normală”/ Iohannis îi retrage lui Adrian Năstase decoraţia, după ce l-a chemat la recepţie

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

După ce l-a invitat la Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale, preşedintele Klaus Iohannis a decis să-i retragă lui Adrian Năstase Ordinul „Steaua României”, in grad de Mare Cruce, pe motiv că va face acelaşi gest pentru toţi condamnaţii penali, aflaţi în această situaţie.  

Preşedintele săvârşeşte un nou abuz: refuză instituţia reabilitării

Fostul prim ministru Adrian Năstase sugerează pe BLOGUL său că acţiunea lansată de Iohannis s-a făcut la sugestia unor „păsări migratoare” şi a unor talibani ideologici.

În această postare, Adrian Năstase mărturiseşte că până şi Traian Băsescu a recunoscut că:  „Năstase a fost condamnat pentru o găinărie (ştia el ce spune). Năstase nu şi-a vândut ţara. Electoratul îţi poate ierta asta”.

“Mi se pare interesant faptul că in anul in care am primit ordinul „Steaua României” (30 noiembrie 2002), am semnat cu Iohannis  cunoscutul Parteneriat  – la 13 iunie 2002, deci cu doar  câteva luni inainte.

Citeşte şi: 97 % din pensiile speciale rămân neatinse. Discountul PNL de 3% nemulţumeşte

Nu cred că, după 7 ani de la condamnare din 2012, respectiv 5 ani de la cea din 2014 si  după invitarea mea la Cotroceni, cu ocazia Zilei nationale,  intenţia de retragere a ordinului are justificare. De aceea, voi aştepta contr-semnarea de către premier şi publicarea în Monitorul oficial pentru a lua măsurile cuvenite,mai scrie fostul premier.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
LUDOVIC ORBAN, despre români: “mocangeala e pe primul loc”
Premierul Ludovic Orban consideră că Romania este o tara a iubitorilor de „mocangeală”. Acesta a ...