Codrin Ştefănescu, despre #rezist, Marian Ceauşescu: “un hărţuitor de profesie, protejat de sistem”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Uncategorized

Recent, agitatorul de sistem Marian Ceauşescu l-a apostrofat pe Raed Arafat la Aeroportul Otopeni şi l-a întrebat când îşi dă demisia. Formula de adresare e greu de reprodus, din cauza algoritmilor internetului care refuză publicarea unor texte ireverenţioase faţă de unele minorităţi. De-a lungul ultimilor ani, numeroase personalităţi politice au fost hărţuite de protestatari de tipul celui lui Marian Ceauşescu. Contactat de DC News, Codrin Ştefănescu a spus cum ar trebui sancţionaţi aceştia.

Codrin Ştefănescu s-a plâns că unor astfel de indivizi nu li se aplică prevederile legale. Fostul secretar general al PSD este revoltat şi declară că ceea ce se petrece în România nu se mai întâmplă în nicio ţară civilizată.

Citeşte şi: Ce nu aţi văzut la tv! Guvernul Orban s-a opus plafonării pensiilor speciale

„Ar trebui pedepsiţi conform legii, doar că nu aplică nimeni legea. Ce se petrece la noi nu se petrece în nicio ţară civilizată şi normală. Astfel de hărţuiri nu au loc nicăieri. În Europa aceste lucruri sunt sancţionate foarte grav şi sunt sancţionate imediat. Nu poţi să te duci în faţa casei unui demnitar al statului să zugrăveşti gardurile, să dai cu spray, să-i ameninţi familia, să faci scandal, să-i pui în dificultate copiii, bunicii”, a spus Codrin Ştefănescu pentru DC News.

„Amenzile pe care le primesc nu le plătesc”

„Amenzile pe care le primesc nu le plătesc niciodată. La un moment dat, fundaţiile de tip haştag au mai plătit ceva din amenzile lor, după care nu au mai plătit nimic. Sunt manifestanţi de profesie care au sute de amenzi neplătite. Dacă un cetăţean normal ar avea o amendă neplătită i s-ar pune poprire pe conturi, pe casă, pe maşină. La băieţii ăştia nu se aplică nimic. Asta înseamnă să lucrezi pentru sistem.

Este un mesaj foarte clar din partea sistemului că hărţuitorii aceştia de meserie au un spate asigurat şi trebuie să înţeleagă toată lumea că inclusiv pe zona asta există o organizare. Instituţiile statului au conducători slabi care nu aplică legile. Întotdeauna, în România, în ultimii ani legile au fost pentru unii mumă şi pentru alţii ciumă.

Ceauşescu şi Arafat

O spun cu regret acum când se împlinesc 30 de ani de la Revoluţie, o Revoluţie la care am fost printre primii la baricadă. Nu ne-am dorit o astfel de stare de spirit, o astfel de stare organizatorică cum este astăzi. Nici măcar nu ne-am imaginat că efortul şi sacrificiile făcute de unii vor putea să ne aducă într-o situaţie aşa cum este acum”, a mai spus Codrin Ştefănescu pentru DC News.

Reamintim că miercuri, Marian Ceauşescu s-a întâlnit pe aeroport cu Raed Arafat, iar protestatarul nu a ratat ocazia de a-l apostrofa pe şeful DSU.

La Târgul de Carte Gaudeamus, acelaşi Ceauşescu a întrerupt o discuţie privată dintre fostul preşedinte Emil Constantinescu şi mai multe personalităţi pentru a-şi face un selfie cu el. În final l-a apostrofat că ţine cu comuniştii.

Unul dintre cei prezenţi l-a comparat pe individul rezist cu agitatorii comunişti din ani când ilegaliştii au încercat să destabilizeze ţara, numai că Siguranţa îi aresta imediat. Acum, astfel de agitatori sunt protejaţi de serviciile secrete.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cine l-a ucis pe MILEA? / PROCURORUL DAN VOINEA ACUZĂ pe şeful gărzilor patriotice. În replică: “minciuni”
Nici după 30 de ani nu s-a aflat adevărul despre revoluţia din 1989. Generalul Dan ...