Vrei să fii angajatul Reginei Elisabeta a II-a? Un test simplu. Doar 1 din 10 trece testul “muştei de pe covor”

Cosmin Ionescu ACTUALITATE POLITIC Principal

Expertul în recrutare Tracey Waterman, care se ocupă de angajări la Castelul Sandringham, din Norfolk, locul unde Regina Elisabeta a II-a și familia regală britanică își petrec Sărbătorile de iarnă în fiecare an, a dezvăluit pe postul de televiziune Channel 5 cum alege cei mai buni angajați pentru staff-ul suveranei.

Și cum aceștia vor munci în locul cel mai „festiv” dintre toate proprietățile familiei regale, un domeniu care în preajma Crăciunului primește zeci de invitați, cerințele sunt imense.

Citeşte şi: Cine l-a ucis pe MILEA? / PROCURORUL DAN VOINEA ACUZĂ pe şeful gărzilor patriotice. În replică: “minciuni”

Candidaților li se întinde o cursă!

Drept urmare, procesul de recrutare instrumentat de Tracey nu presupune doar clasicul interviu, urmat de o probă de făcut paturi și curățat argintăria… Testul cel mai important îl reprezintă atenția la detalii – calitate foarte apreciată la angajare – și, în mod cât se poate de straniu, acesta implică o… muscă! Da, o muscă! Insecta este plasată, strategic, de Tracey pe covor sau în șemineu, în speranța că va fi observată de potențialii angajați.

„Odată ce musca este plasată pe covor sau în șemineu, aduc candidații în cameră, fără grabă, pentru a le da șansa să arunce o privire înăuntru și să observe ce avem acolo. În acel moment, mă aștept ca ei să vadă musca moartă și, eventual, să o ridice.

Paradoxal, deși cei mai mulți au experiență în industria hotelieră, unde au lucrat pentru hoteluri cu multe stele, numai 5 din 10 candidați văd musca și doar unul se apleacă și o culege de pe jos! Acela este considerat angajatul perfect, iar dacă îndeplinește și celelalte criterii, cu siguranță va lucra la Sandringham.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
CU BANI de la „BUNICA” / Ginerele lui MARCEL VELA şi-a cumpărat o clădire „imperială”
După ce s-a asigurat că mama e milionară, Marcel Vela, actualul ministru de interne, a ...