Fulminanta ascensiune a Vanessei Youness, de la GHID-ul medical primit de la BOC, la ritualuri şamanice

Andrei Marcu ACTUALITATE Diverse INEDIT SOCIAL

Cuncubina lui Gelu Oltean, Vanessa Youness, arestată preventiv duminică pentru 30 de zile alături de Gelu Oltean, fostul șef al Serviciului secret al Ministerului de Interne, sub acuzația de trafic de droguri, e o mai veche “cunoştinţă” a procurorilor.  Ea a mai fost urmărită într-un dosar de mită de către oamenii legii. Ea era vecină cu Emil Boc. A fost denunţată de Florică şi Pescariu în afacerea Microsoft, fiind acuzată că a luat mită un milioane de euro, pentru a facilita prelungirea contractelor de soft.

Vanessa Youness conduce  un business privat. Este proprietara clinicii de welness Youness Clinic, care pe site-ul oficial promite terapii exotice pentru clienți. Clinica a fost în centrul multor reportaje TV de-a lungul ultimilor ani, multe vedete din showbiz făcând reclamă presupuselor tratamente.

Gelu Oltean a recunoscut într-un interviu din februarie 2019 din „Evenimentul Zilei” relația pe care o are cu Vanessa Youness, dar și faptul că a încercat AYAHUASCA într-o experiență ”spirituală” în America de Sud.

Citeşte şi: “Molecula spiritului” / Ce ritualuri se comiteau în casa lui Gelu Oltean?

Procurorul DNA George Matei a deferit-o Justiției pe Vanessa Amal Youness după ce a strâns probe potrivit cărora ea ar fi cerut și primit un milion de euro de la oamenii de afaceri Claudiu Florică și Dinu Pescariu pentru atribuirea unui contract IT, în 2011.

Amantă şi lui BOC?

Fostul premier al României, actual primar al Clujului, Emil Boc, are calitate de martor în dosarul Vanessei Amal Youness. El a susținut la DNA că nu a cunoscut dedesubturile afacerii de corupție, care s-ar fi derulat fără știrea și implicarea lui. El a fost nevoit să explice și legătura cu Vanessa Amal Youness. Femeia a locuit în același bloc cu el, pe Calea Victoriei, pe când Boc era premier. În plus, la percheziția de la locuința femeii, procurorii au găsit un ghid medical primit de Boc de la medicul Bogdan Oprița. Presa clujeană susţinea că Vanessa ar fi fost amanta premierului la vremea respectivă.

Potrivit presei de investigaţie, Vanessa Youness a ajuns în anturajul lui Emil Boc, printr-o şmecherie. L-ar fi abordat odată pe scară pe fostul premier spunându-i că suferă de o boală gravă: scleroză multiplă şi că are nevoie de un medic. Pe atunci stătea în chirie. Acum e administratorul unei firme de masaj, dar care e pe pierdere.

Prin anturajul lui Boc, Gelu Oltean a cunoscut-o. În acelaşi interviu citat mai sus, fostul şef al Doi şi un sfert ar fi afirmat că Vanessa s-a vindecat singură de o boală gravă şi că dacă ar fi multe ca ea PIB-ul României s-ar dubla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Procedura de impeachment a Președintelui Statelor Unite ale Americii – o analiză constituțională
După ce Camera Reprezentanților SUA, dominată de democraţi, a votat pentru punerea sub acuzare a ...