Cazul Mihaelei din Dâmboviţa / Maria Grapini le-a reamintit parlamentarilor europeni despre o crimă uitată

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INTERNATIONAL SOCIAL

Europarlamentarul Maria Grapini a avut o intervenţie dură în plenul Parlamentului European pe tema abuzurilor din Afganistan contra minorilor.

„Să votăm amendamentul care acuză trupele străine din Afganistan, sub conducerea SUA, că n-au intervenit în abuzurile asupra copiilor!,” a spus la Strasbourg Grapini.

Maria Grapini a citat din recentul raport al Secretariatului ONU, care arată că peste 12.000 de copii au fost uciși, mutilați, iar violul și agresiunea asupra copiilor în Afganistan există în continuare, în ciuda măsurilor întreprinse, prin schimbarea codului penal, respectiv prin promulgarea unei legislații noi în domeniul protecției copilului.

Citeşte şi: Despre cardul CEASS /Maria GRAPINI a obţinut un răspuns ferm din partea Comisiei Europene

“Nu s-a reușit protejarea copiilor! Cred că este important să votăm această Rezoluție și rog colegii să voteze amendamentul prin care, în mod special, acuzăm trupele străine din Afganistan, sub conducerea SUA, că n-au intervenit în cazurile de abuzuri asupra copiilor! Vreau să atrag atenția că abuzuri asupra copiilor avem și în statele membre, avem minori agresați. Recent, în țara mea, un cetățean olandez a agresat două fetițe. S-a sinucis după ce a fost descoperit, dar trebuie să fim atenți cu copiii noștri, cu generațiile care vor veni, în lume și în Europa!”, a declarat Maria Grapini, în plenul Parlamentului European de la Strasbourg.

Mihaela, o fetiță de 11 ani din Dâmbovița, a fost ucisă de olandezul Joop Vischer, după care acesta s-ar fi sinucis în Olanda. Despre cazul crimei pedofilului nu se mai ştie nimic.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gelu Voican Voiculescu şi-a căutat-o cu lumânarea. A fost bătut la TROIŢA DIN PIAŢA UNIVERSITĂŢII
Gelu Voican Voiculescu, unul dintre organizatorii loviturii de stat din Decembrie 1989, a ţinut neapărat ...