O şefă a USR dintr-o comună a furat dresul şi şlapii unor colege

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

În vară, Ramona Dzitac, preşedinte USR în comuna Găvojdia din judeţul Timiş, a organizat o petrecere a burlăcițelor, la o piscină, invitatele venind în ţinuta de rigoare. După câteva luni, două dintre ele au văzut într-o postare a Ramonei Dzitac de pe rețelele de socializare, că userista era îmbrăcată în dresul de baie alb al uneia și avea în picioare perechea de șlapi a celeilalte. Acestea au contactat-o susținând că lucrurile sunt ale lor, de fapt, și au cerut să le fie returnate.

Președinta USR Găvojdia (județul Timiș), Ramona Dzitac (foto: prima din dreapta liderului USR Dan Barna), a furat mai multe bunuri de la o petrecere privată, iar când s-a dus să le înapoieze, a sărit la bătaie cu una dintre tinerele păgubite. Fapta inițială a prins amploare după ce două tinere au postat cele întâmplate pe Facebook, scrie Ziua de Vest.

Pe pagina de facebook a useristei, cele două păgubite au primit unfriend

În urma ultimelor postări, Ramona Dzitac, însoțită de un bărbat, a venit să înapoieze uneia dinte păgubite bunurile furate. Proprietara și-a adus, și ea, o prietenă, care a filmat întâlnirea, sperând că președinta USR Găvojdia își va recunoaște fapta.

Ramona Dzitac, deşi a observat că era filmată, totuşi a sărit la bătaie. A trosnit-o cu capul de asfalt pe una dintre păgubite, fata agresată alegându-se cu capul spart, cu ochelarii rupți în două și cu telefonul distrus. Ulterior, la fața locului a ajuns un echipaj de salvare, care a transportat-o de urgență la spital.

Citeşte şi: Pensia la 70 de ani / Viorica Dăncilă le pune la punct pe orfelinele din guvern

Până acum, Ramona Dzitac era cunoscută doar pentru un scandal provocat la o întâlnire a partidului PMP, de unde a fost escortată de forțele de ordine, în urmă cu un an, scrie presa locală.

Anul trecut, a lucrat la Ramonèss Boutique din Lugoj.

USR Timiş, partidul care a lansat Petiţia „Fără penali,”a anunţat că, în urma incidentului, Ramona Dzitac s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al organizaţiei din Găvojdia.

Ea susţine că totul e o înscenare.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Caramitru jr. solicită noi biruri pentru pensionari
Fostul consilier a lui DAN BARNA, Andrei Caramitru, CERE obligativitatea ca şi pensionarii, cu venituri ...