Moţiunea de cenzură îi face jocul lui Iohannis

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

PSD adună semnături pentru introducerea Moţiunii de cenzură. În cazul în care nu reuşeşte să compună o majoritate solidă cu Pro România şi cu ALDE (terfelită şi batjocorită de PNL) face doar jocul lui Ioahnnis care a decretat că vrea anticipate.

Guvernul Orban şi-a asumat răspunderea pe mai multe acte normative. Poate că modificarea legii alegerilor locale, cu două tururi de scrutin, îi arde cel mai mult pe pesedişti. În cazul în care pică guvernul Orban, viitorul guvern, propus tot de Iohannis, va putea da nestingherit o OUG în acest sens, fără a mai putea fi atacat de o Moţiune de cenzură.

Iohannis ar vrea să scoată castanele din focul guvernării Orban cu mâna PSD. Ar reveni ca din tun cu mesajele populiste: desfinţarea S.I.I.J, pentru că nu-i aşa (Ciuma roşie a pus ghearele pe justiţie pentru a-l elibera pe Liviu Dragnea) şi desfiinţarea pensiilor speciale.

O Moţiune de cenzură introdusă acum l-ar lăsa să zburde cu anacronica idee a anticipatelor. Încă mai are o zestre de 60%, lumea considerându-l adevăratul lider al PNL. 6 români din zece ar mai merge după fenta lui. Încă nu s-a erodat destul şi de aia e în stare să arunce leul în aer, să provoace instabilitate pentru a-şi îndeplini planul: guvernul meu, nu că Orban ar fi fost altceva.

Plus că România tăcută încă nu a simţit măsurile de austeritate impuse de guvernul Ralucăi Turcan care încă se scoală vie.

Iohannis are nevoie de o majoritate politică stabilă pentru a împlini întreg planul de vasalitate faţă de Germania.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ciolacu promite că va compune o nouă majoritate
Azi, în CEx-ul PSD s-a discutat nu numai despre depunerea unei moțiuni de cenzură pentru ...