Pentru această depăşire a fost condamnat la doi ani și trei luni de închisoare cu executare

Andrei Marcu ACTUALITATE INTERNATIONAL SOCIAL

Pe 22 ianuarie anul trecut un șofer a ignorat marcajele rutiere şi a făcut o depășire interzisă pe un drum național. Momentul a fost filmat de un alt participant la trafic şi pe baza acestei probe instanţa a hotărât să-l condamne la doi ani și trei luni de închisoare cu executare, fără posibilitatea eliberării condiționate. Va avea conform sentinţei patru ani permisul suspendat.

După cum se vede în video şoferul unui camion a intrat într-o depăşire la limită în timp ce pe contrasens se deplasa legal un autocar cu elevi. Impactul a fost evitat la limită şi se poate spune că a fost un miracol faptul că nu a murit nimeni. Evenimentul a avut loc pe drumul național B12 din Germania şi şoferul camionului era cetăţean ceh.

Citeşte şi: Fiica securistului lui STEINHARDT, cea mai bogată persoană din guvernul ORBAN

La câteva zile după incident, poliția a reușit să-l localizeze pe șoferul ceh, dar și pe angajatorul acestuia. Tribunalul din Passau (Germania) a decis să aplice o pedeapsa de 2 ani și 3 luni, cu executare.

De asemenea, permisul de conducere i-a fost suspendat pe o perioada de 4 ani. Cu toate acestea pe internet foarte mulţi din cei care folosesc social media nu sunt de acord cu decizia tribunalui german.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Sorin Grindeanu anunţă condiţiile revenirii în PSD
Prezent la Conferința PSD Olt de organizare a alegerilor noii conduceri, SORIN GRINDEANU a declarat ...