Timpul până la „SFÂRŞITUL LUMII” s-a scurtat. Vezi de ce!

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INTERNATIONAL SOCIAL

Oamenii de ştiinţă din domeniul nuclear au setat recent Ceasul Apocalipsei, care simbolizează iminenţa unui cataclism planetar, la numai 100 de secunde de miezul nopţii, fiind mai aproape ca niciodată de „Sfârşitul lumii”, metaforic vorbind, informează CNN.

Citeşte şi: VICTORIA – posibila reşedinţa canadiană a cuplului Harry şi Meghan

Ceasul Apocalipsei a fost creat în 1947, iar miezul nopţii simbolizează Sfârşitul lumii. Limbile orologiului sunt mutate periodic de către Consiliul de directori al Buletinului oamenilor de ştiinţă.

„Mai sunt 100 de secunde până la miezul nopţii. Am ajuns să indicăm în secunde cât de aproape este Omenirea de catastrofă, nu ore, nici măcar minute. Ne aflăm în faţa unei adevărate urgenţe: o situaţie inacceptabilă a lucrurilor în lume, care elimină orice marjă de eroare sau o nouă amânare”, a precizat, într-un comunicat, preşedintele Buletinului, Rachel Bronson.

Recenta criză coreană, cu ameninţările folosirii focoaselor nucleare, au scurtat ceasul timpului, susţin reporterii CNN.

În 2018, Ceasul Apocalipsei a fost setat la 11:58 p.m., rămânând la fel şi în 2019, luând în calcul ameninţările Coreei de Nord privind arsenalul nuclear, dar şi schimbările climatice, minutele au avansat spre posibilul Sfârşit al lumii.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
VIDEO / Pensia „nesimţită” a lui AUGUSTIN LAZĂR, reproş adresat lui ORBAN
Cu ocazia sărbătoririi Unirii, premierul Ludovic Orban a făcut o baie de mulţime la Iaşi, ...