CIOLACU: “Dacă Orban nu ar fi laș și-ar da DEMISIA!”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj premierului ORBAN după cele două decizii pe care Curtea Constituţională le-a luat-o astăzi. 

„CCR a arătat clar astăzi că practica Guvernului Orban de angajare a răspunderii pe legi care sunt în dezbatere parlamentară este neconstituțională și antidemocratică.

Îi cer public premierului Orban să retragă de îndată proiectul angajării răspunderii pe modificarea legislației electorale! Dacă Orban nu ar fi laș, ar recunoaște că practica asumărilor este un ABUZ DE DEMOCRAȚIE și și-ar da DEMISIA!”, transmite Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.

Citeşte şi: Cum au votat liberalii pensiile speciale

 Despre ce decizii e vorba

Curtea Constituțională a admis, miercuri, sesizarea PSD privind neconstituționalitatea proiectului de lege asumat de Guvern pentru abrogarea OUG 51, prin care se modifică acte normative în domeniul transportului de persoane, au declarat surse instituționale, pentru Mediafax.

Tot astăzi, CCR a admis, miercuri, sesizarea de neconstituționalitate a PSD pe legea privind măsurile aplicabile în 2020 referitoare la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii, au declarat surse instituționale pentru Mediafax.

Acum câţiva ani liberalii votau cu două mâini legea alegerilor locale într-un singur tur

Guvernul Orban şi-a asumat astăzi în Parlament răspunderea pentru legea alegerilor locale în două tururi.

PSD a anunţat deja că va depune moţiunea de cenzură, singura în măsură, în afară de decizia CCR, de a anula măsurile administrative.

Pe vremea guvernării Ponta, PSD şi PNL au fost de acord cu legea alegerilor locale într-un singur tur, acum liberalii s-au sucit din raţiuni electorale, spune un analist consultat de Newstandard.news

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cîţu a luat o palmă zdravănă de la Bruxelles. Oficialii europeni zic că unele prevederi ale OUG 114 erau bune
Marile companii de asigurări din Europa ar putea avea nevoie să pună la o parte ...