GRIGORE CARTIANU, propus pentru premiul “Sexism în presă”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Diverse SOCIAL

După ce liderul presei cu epoleţi, Grigore Cartianu, a spus că “din cauza unor asemenea gonflate nu au timp cei de la 112 de cazuri disperate precum cel al Alexandrei,” cu referire la apelul de duminică noapte a Danielei Crudu, pe motiv că e bătută de amant, Oana Băluță, activistă feministă și conferențiar la Universitatea din București, a făcut un comentariu despre derapajul unor ”jurnaliști.”

Eu cred însă că premiul mare al publicului pentru Sexism în presă merge la Grigore Cartianu. Mai greu îl poți întrece pe Grigore Cartianu. Trebuie să meriți să suni la 112. Nu este suficient că exiști, că ești om, adică femeie și te snopește ipochimenul în bătaie. Cum să suni și să ții linia ocupată? Mai ales că e vina ta că l-ai ales. O femeie cuminte ar fi ales cu minte. Doamne Dumnezeule ce este în mintea sa,” a mai spus Oana Băluţă.

Grigore Cartianu este cunoscut în presă pentru vulgarităţile sale cotidiane şi lipsa de scrupule când e vorba să atace pe cineva inconvenabil sistemului.

Legat de numele său circulă legenda că pe vremea când era redactor şef adjunct la “Evenimentul zilei” i-ar fi dăruit o carte despre HAGI lui Paolo Coehlo şi legendarul scriitor i-ar fi dat o dedicaţie pe carte “entre nous, les ecrivains…” De atunci i se spune “Gregoire, ecrivain”.

Într-un interviu acordat Adevărul a recunoscut că e rudă cu Nicolae Ceauşescu.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Primul caz de coronavirus, vindecat în Filipine
O turistă chineză din Wuhan, care călătorea cu un bărbat care a murit de coronavirus ...