Primul caz de coronavirus, vindecat în Filipine

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

O turistă chineză din Wuhan, care călătorea cu un bărbat care a murit de coronavirus – nu mai prezintă simptome și poate fi externată în curând, anunţă publicaţia britanică The Guardian.

Ultimul test pe femeia de 38 de ani, efectuat pe 6 februarie, a arătat că este negativ pentru virus, potrivit departamentului de sănătate din Manila.

Două teste negative consecutive sunt necesare înainte ca pacientul să fie externat.

„Acest lucru arată că recentul coronavirus apărut nu este uniform fatal și că recuperarea este mai probabilă decât se moară de boală”, a spus dr. Edsel Salvana, director al Institutului de Biologie Moleculară al Universității din Filipine. „Vă rugăm să nu vă panicați și să nu răspândiţi vești false”.

Citeşte şi: După căderea guvernului ORBAN / Leul prinde puteri faţă de Euro

De asemenea, guvernul gestionează îngrijorările publice cu privire la întoarcerea a 30 de filipinezi, inclusiv un sugar, din provincia Hubei din China. Aceştia au ajuns cu un avion închiriat duminică devreme și au fost duși într-o unitate izolată din apropiere de Manila pentru a începe o carantină de 14 zile.

Primul caz de deces a fost al „tovarășului de călătorie” al pacientei recent testată negativ. El a murit la vârsta de 44 de ani, fiind infectat cu noul virus. Este prima și singura moarte din cauza coronavirusului din afara Chinei și a Hong Kong-ului, precizează publicaţia britanică.

Autorităţile din Filipine au raportat trei cazuri. Departamentul de sănătate a spus că s-a recuperat din coronavirus. Ea a fost externată după ce probele trimise în Australia au fost testate negativ.

Nu există nicio transmisie cunoscută în Filipine, dar peste 200 de cazuri sunt monitorizate pentru o posibilă expunere la mediul de impact virusologic.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“Copiii nu aparţin părinţilor” / Scandal enorm în Spania, în urma declaraţiilor ministrei progresiste a învăţământului
După ce ministrul învăţământului din Spania, social democrata Isabel Celáa, a afirmat că „nu trebuie ...