STOP STRĂNUTURILOR / PISICA care provoacă ZERO alergii

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Stop alergiilor provocate de pisici. Cercetătorii au identificat o proteină în corpul animalului care poate fi suprimată.

Noua tehnologie de editare genetică CRISPR, potrivit sciencenews.org, va reduce această suferinţă la om. În căutarea unei existențe fără strănuturi, cercetătorii testează modalitățile de a ataca proteina responsabilă.

O companie din San Diego crește feline care sunt în mod natural hipoalergenice. Are o listă de așteptare de 15 luni. O pisică se vinde cu 3.950 USD sau mai mult.

Compania care vinde pisicile, Allerca, ajunsese aproape de un vis pentru cei predispusi la alergii: pisica hipoalergenică. Numai că mulţi clienţi s-au văitat că problema nu e rezolvată pe deplin. Tot au făcut alergii.

Citeşte şi: GUTURAI PE PIEŢELE DE CAPITAL / Coronavirus contaminează şi bursele. Leul se întăreşte

 

Având în vedere că doar două gene ale pisicilor crează probleme oamenilor, noile tehnologii de editare genetică pot rezolva acest inconvenient, spun specialiştii.

Alergiile umane

În cazul unei persoane care are alergii, sistemul imunitar confundă un alergen cu un lucru dăunător şi începe să producă anticorpi, pentru a lupta împotriva lui. Acesta este lucrul care provoacă simptomele alergiei, cum ar fi mâncărimi, secreţii nazale (rinoree), erupţii cutanate şi astm.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
BBC: Bossul FACEBOOK se declară fericit să plătească noi taxe în Europa
Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) vrea ca până la începutul lunii iulie să ...