Premieră: Sondajul care a băgat-o pe SORINA PINTEA în duba procurorilor

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE OPINIE POLITIC Principal

Cu titlul: “PREMIERĂ. SONDAJUL care a băgat-o în DUBA procurorilor. SORINA PINTEA a fost pe PRIMUL loc în preferințele electoratului pentru primăria Băii Mari”, ziarul “Detectivul de Presă Şoc” din Baia Mare publică un sondaj refuzat de media aservită prin care se demonstra că fostul ministru al sănătăţii, contrar acuzaţilor că a făcut parte dintr-un guvern slab e preferata maramureşenilor pentru postul de primar al Băii Mari. “Flagrantul care nu-i flagrant” a venit în ziua anunțării candidaturii și înainte de un nou concurs pentru contractul său de management al spitalului.

Sorina Pintea, manager al Spitalului Județean Baia Mare și fost ministru al Sănătății a fost dusă, aseară, la audieri, la București de către procurori ai Direcției Naționale Anticorupție (DNA) după un flagrant care până acum nu s-a dovedit a fi un flagrant, pentru luare de mită, susţine presa locală.

Acţiunea de ieri, prin năvala procurorilor, face parte din categoria “cum se execută un adversar politic cu satărâul DNA.” Sorinei Pintea i s-a propus să fie candidata PNL pentru alegerile locale. Ea şi-a anunţat tot ieri candidatura la primărie. Ca efect imediat s-a trezit cu procurorii în nas.

Multe întrebări se leagă de cine e în spatele denunţătorului? Ai cui sunt banii? Se ştie în Baia Mare că Sorina Pintea era adversara lui Cătălin Cherecheş, actualul primar, refuzat de conducerea PNL pentru susţinerea la alegerile locale.

Citeşte şi: Patriarhia recomandă credincioşilor să nu mai pupe icoane

Gabriel Zetea, actualul preşedinte al PSD Maramureş, nu se împăca deloc cu ideea că va fi ea candidată şi nu el cel care îşi comandase deja o alianţă, înregistrată pe la Bucureşti, avea şi sigle şi hop sare Pintea să-i ia faţa.

Pe altă parte, senatorul PSD Liviu Pop nu o avea deloc la inimă.

Primarul oraşului Baia Mare se lăuda pe la prieteni (există şi mesaje pe whatsapp) că el o termină pe Pintea.

Dar întrebarea e de ce nu i s-a făcut dosarul la Parchetul local sau la DNA Cluj. De ce a fost adusă în dubă la Bucureşti? Vor să conexeze dosare?

E o răzbunare locală sau e una de stat?

Datele din sondaj: Sorina Pintea e pe primul loc

Cu o notorietate uriașă, cu tot dezastrul înregistrat de PSD în ultimii doi ani, a fost văzută ca singura șansă de dezvoltare pentru un municipiu îngropat în datorii, fără nicio realizare în atragerea de fonduri guvernamentale ori europene și ca atare fără nicio investiție majoră.

Sondajul care a circulat, în privat, pe toate rețelele de socializare, nu a fost încă procesat în toate detaliile sale însă cele mai importante voci din mass-media, care nu sunt independente, au primit ordin ca el să nu “transpire” nici măcar pe Facebook.

Pintea vs. Cherecheș – REZULTAT ZDROBITOR în favoarea managerului de la spital

Citeşte şi: Un medic timişorean a inventat una dintre cele mai eficiente imunoterapii oncologice din lume

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Senatorul Liviu POP, dirijorul lapidării SORINEI PINTEA? Pop e naşul fiului denunţătorului Mihai Coste, om de casă al senatorului
Într-o înregistrare făcută publică pe reţelele sociale, Ionuţ, fiul cel mare al Sorinei Pintea, denunţă ...