Orban s-a izolat la Vila Lac 1

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

După ce senatorul de Constanţa, Vergil Chiţac a fost depistat pozitiv cu coronavirus, toţi membrii Biroului Executiv al PNL s-au autoizolat.

„Toţi senatorii intră în izolare. Vergil Chiţac a fost diagnosticat pozitiv. Având în vedere că senatorul a participat la reuniunea Biroului Permanent Naţional, toţi membrii BPN se vor izola la domiciliu. De asemenea, tuturor senatorilor din grupul senatorial li se transmite că au obligaţia să se autoizoleze. Nu vom aştepta ancheta epidemiologică. Solicităm diagnosticarea rapidă. Am solicitat Ministerului Sănătăţii să creeaze rapid un mecanism de derulare a anchetelor epidemiologice pentru toţi colegii noştri. Tuturor miniştrilor li se vor preleva probe pentru a fi diagnosticaţi.
În ceea ce mă priveşte pe mine, ca premier în exerciţiu, mă voi izola la Vila Lac 1, unde vom avea în continuare toate atribuţiile exercitate în cele mai bune condiţii”, a declarat Ludovic Orban.

Vergil Chiţac a fost, luni, la Biroul Executiv al PNL, dar şi la şedinţa Senatului.

Aşa că membrii Guvernului care au fost la BEx intră în izolare, deocamdată nu se ştie unde, şi li se vor preleva probe rapid.

Citiţi: Români, stați în carantină! – cere dr. C.C. Grigorescu – vicepreședinte partidului RE:START ROMÂNIA

„Miniştrii urmează, după o consultare, să luăm o decizie unde se vor izola până la asteptarea diagnosticului. Recomandarea mea a fost să evite orice fel de contact, să se ducă la birourile lor şi să nu aibă contact cu niciun angajat, decât prin telefon sau online, astfel încât să evite la maximum orice posibilitate de distribuire a coronavirusului. Ei îşi vor exercita în continuare atribuţiile şi vor lua deciziile care se impun”, a mai declarat Orban.

Pe internet, mulţi nu cred că măsura autoimpusă e reală. Mulţi cred că e doar o încercare de strângere de simpatii.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“UE, în caz de criză, complet neviabilă”, susţine Iulian Capsali, lider de opinie al suveraniştilor români
Dacă Administraţia SUA a pus la dispoziţia sistemului medical 8,3 miliarde de dolari, UE, doar ...