DOVADA / ING măreşte dobânzile la credit în plină criză

Marius Ghilezan ACTUALITATE ECONOMIC Principal

În condiţiile în care guvernul Orban n-a inclus în pachetul său de măsuri economice amânarea plăţii ratelor la credite, în situaţia în care BNR tot analizează soluţii, ING a venit în “întâmpinarea” clienţilor săi cu o scrisoare de “felicitare.”

Pentru că tot s-a instituit carantina, încă de la începutul lunii, filialele şi-au informat clienţii că se măresc dobânzile la credite. Asta după ce a mărit şi comisioanele la conturile de administrare la clienţii care nu au veniturile pe cardurile ING.

Avocatul Gheorghe Piperea, profesor de drept comercial la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, dezvăluie că banca ING măreşte dobânzile creditelor în plină criză generată de pandemia de coronavirus, susţine DC News. Pieperea prezintă o scrisoare primită de o persoană fizică de la bancă, în care se anunţă majorarea dobânzii de la 7,75% la 9,75%.

Ştirea publicată pe site-ul DCNews.ro a dispărut.

Citeşte şi: ING modifică din luna mai comisioanele pentru clienţii care nu au veniturile primite pe cardul băncii

„Aceşti dobitoci auto-distructivi”

„Iată, în cea mai clară expresie a sa, pistolarul care îşi trage singur un glonţ în picior, ca să arate publicului că e tare…

Ironic, Statul român îi ajută mereu pe aceşti dobitoci auto-destructivi, în loc să îi ajute pe debitori să îşi plătească datoriile şi, în acest fel, să îi oprească pe tembelii bancari să se împuşte singuri…

PS Acest minunat cadou vine în plină pandemie, de la o bancă olandeză cu multe bube în cap, inclusiv corupţie şi spălare de bani, banca rezidentă a unui ţări, Olanda, al cărui premier declara ieri că olandezii trebuie să se relaxeze, că e suficientă hârtie igienică pe piaţă…”, scrie Gheorghe Piperea, pe Facebook.

ING a mai anunţat onor clientela că pot să-şi amâne până la trei luni plata ratelor la credit, aceasta constituindu-se într-o prelungire a contractului cu trei luni.

În urma apariţiilor din presă, conducerea ING a dispus retragerea dispoziţiei de mărire a dobânzilor

„Săptămâna aceasta, ING Bank a anunțat o serie de măsuri venite să susțină atât persoanele fizice, cât și cele juridice în gestionarea ratelor bancare pentru următoarele două luni. Situația de față menționată se referă la actualizarea dobânzilor, potrivit prevederilor contractuale, atunci când un client nu își mai încasează veniturile recurente în contul ING și a beneficiat anterior de un nivel redus de dobândă. Aceste notificări sunt transmise în mod automat din sistem. Dat fiind însă contextul actual, am decis suspendarea temporară a acestui proces automat de actualizare a dobânzilor pentru clienții care nu vor mai încasa în mod recurent  veniturile în perioada următoare în contul ING, astfel încât aceștia să își păstreze costurile anterioare”, este punctul de vedere al departamentului de comunicare al ING.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O poezie mereu actuală: ZEFLEMEAUA – CAMIL PETRESCU
O POEZIE GENIALĂ pentru recitit, găsită prin arhivele statului (degeaba) scrisă de Camil Petrescu, ȋn ...