Cum luptă Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor cu pandemia. Puhoi de oameni dimineaţa

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Majoritatea bugetarilor efectuează munca de acasă. La Ministerul Mediului situaţia e diferită. În fiecare dimineaţă vezi o mulţime de birocraţi care vin la lucru, cu metroul, cu maşinile personale sau pe jos.

Citeşte şi: Marii profitori ai crizei: Botezatu, securiştii şi o bucătăreasă

Costel ALEXE, ministrul mediului, a emis la începutul crizei COVID-19 un ordin de ministru în care se spunea: Conducătorii structurilor din cadrul aparatului propriu al MMAP analizează până la data de 17.03.2020 posibilitatea efectuării muncii la domiciliu pentru angajații din subordine, luând în considerare următoarele:

  1. Asigurarea continuității activității;

  2. Specificul activității;

  3. Existența suportului logistic necesar desfășurării activității la domiciliu. 

Funcţionarii vor la muncă

După ce oamenii sunt consultați, se sfătuiesc care cum să lucreze, cine când sa vină, rotații etc., totul în virtutea #stamacasa, ca să limităm răspândirea COVID-19, vine Direcția Resurse Umane și ne anunță că pe perioada lucrului la domiciliu nu vom primi sporul de condiții vatamatoare și nici indemnizația de hrană si, mai mult, trebuie sa facem un raport zilnic/săptămânal pe baza căruia vom fi plătiți, ne spune unul dintre angajaţi.

Citeşte şi: Maria Grapini trage semnalul de alarmă: IMM-urile vor muri

Consecința: nimeni nu mai dorește să lucreze de acasă, toată lumea buluc la serviciu, cu mașina personală, cu metroul, cu tramvaiul…..”că tot trebuie să luptăm cu pandemia…. Se pare ca regulile sunt respectate doar de către cei care produceau ceva pentru economie. Tot ei sunt cei care vor falimenta primii. Angajatii statului doresc sporuri şi îşi condiţionează „munca” de acasă, pentru că angajatorul lor îi roagă frumos şi îi întreabă dacă sunt de acord. Toate astea în timp ce activităţile economice sunt paralizate.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, depistat pozitiv cu coronavirus
Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. La fel şi ministrul sănătăţii ...