Povestea tânărului care s-a dus călare la maternitate: „n-am avut bani de taxi”

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal SOCIAL

Sâmbătă, 28 martie, Sergiu, “tăticul clăreț”, și-a luat soția și bebelușul de la maternitate și au plecat acasă, în zona Cicoare.

Sergiu Ion Ciobotariu a ajuns vedetă pe rețelele de socializare după ce a fost oprit de un echipaj de poliție în timp ce se deplasa călare, în Iași, către maternitatea unde soția lui născuse.

Tânărul a vrut neapărat să-și vadă fiul. A încercat să ia un mijloc de transport în comun, însă nu a fost lăsat, așa că a venit călare.

Nu a avut bani de taxi

“Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima dată m-a oprit un echipaj de Poliție. Le-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă”, a spus Sergiu pentru BZI.

Citeşte şi: Guvernul Orban i-a dat ţeapă lui Tudor Chirilă. În ce condiţii cântăreţul poate fi penal?

Tânărul de 22 de ani s-a pregătit cum trebuie înainte să pornească în călătoria sa: pe față și-a pus o mască de protecție și a completat declarația pe propria răspundere.

El a fost surprins de mai mulți ieșeni călare prin Iaşi şi a fost oprit de forţele de ordine în centrul oraşului.

Tânărul le-a explicat poliţiştilor că este din localitatea Răducăneni şi că avea de rezolvat o problemă personală la Iaşi. Mai exact, iubita lui se afla la maternitate și tocmai urma să nască.

Ioana Bâlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, a declarat pentru Mediafax că tânărul le-a prezentat poliţiştilor o declaraţie pe propria răspundere, completată în conformitate cu Ordonanţa Militară 3/2020, însă a primit un avertisment pentru că în Iaşi nu se poate intra cu animale, în baza unei decizii a Consiliului Local.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
FRICA de COVID-19 / Regele Thailandei s-a izolat cu 20 de femei din harem în Germania
Celebra pârtie de schi de la Garmisch-Partenkirchen din Alpii germani este goală. Regele Thailandei a ...