PSD lansează aplicaţia “smart quarantine”. Sorina Matei: O ţară de idioţi guvernamentali

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE ECONOMIC Principal

Multe state europene au implementat aplicaţia privind supravegherea persoanelor în izolare. Israelul a fost prima ţară care a testat-o şi a pus-o în funcţie.

PSD a făcut marele anunţ: “Aplicația COVID-19 Lockdown Tracker pentru monitorizarea persoanelor aflate în izolare impusă sau carantină este finalizată, anunță partidul condus de Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

„O veste bună! Aplicația COVID-19 Lockdown Tracker pentru monitorizarea persoanelor aflate în izolare impusă sau carantină este finalizată! Colegul nostru Alexandru Petrescu, în colaborare cu un grup de specialiști din sectorul românesc de securitate cibernetică, au pus-o la punct și sunt gata să o ofere cu titlu GRATUIT instituțiilor statului român.

Citeşte şi: Milioane de măști și tone de dezinfectant, aduse în țară de UNIFARM

Aplicația este în acest moment în stadiu de test. Instrumentul digital va deveni pe deplin disponibil și operațional după predarea și implementarea codului sursă de către structurile guvernamentale (MAI – Poliție, Poliție locală, Jandarmerie, MAPN, precum și structuri ale administrației locale).

Instrumentele digitale “smart quarantine” sunt deja utilizate cu succes de către guvernele europene, precum cele din Polonia și Cehia și pot permite o relaxare controlată a restricțiilor și o repornire graduală a activității economice”, este postarea PSD.

Sorina Matei: O ţară de idioţi guvernamentali

“Bine că a făcut Alexandru Petrescu de la PSD aplicaţie pentru izolaţi, că Guvernul şi securitatea nu sunt în stare. Am scris de asta acum 1 lună pe larg pe presa curată. Am pus şi poze ca la proşti for proşti. Nu e în stare să facă nimeni nimic de la Guvern în ţara asta. Toate statele au. Puteţi să intraţi din România pe ele sau să le căutaţi pe Apple Store dar nu ne folosesc că nu sunt pe România şi datele nu sunt centralizate intr-un punct fix guvernamental de un task force. Io am stat pe alea din Coreea o noapte. O ţară de idioţi guvernamentali. Şi staţi să vedeţi ce vine. Noi muncim. Ei minţim”, scrie Sorina Matei pe pagina de facebook.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
În 1989, România a înregistrat cel mai înalt nivel de IQ. Concluziile celui mai mare studiu cu privire la inteligența românilor
Performanțele cognitive ale românilor sunt astăzi la nivelul pe care îl aveam după Al Doilea ...