Iureş pe pagina lui FARAGE, după ce a publicat fotografia muncitorilor de la Cluj

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC SOCIAL

Fotografia românilor care pleacă la muncă în străinătate a creat astăzi vii dezbateri în Marea Britanie.

“Această fotografie a fost făcută pe un aeroport din România, în timp ce lucrătorii sezonieri se îndreptau spre Europa de Vest. Trebuie să-i oprim acum!”, scrie liderul Brexit Nigel Farage.

De menţionat e că autorul postării a omis să precizeze destinaţia lucrătorilor.Peste 15.000 de comentarii.

Un puhoi de comentarii s-au năpustit.

Citeşte şi: Emoţionantul mesajul al prințului Charles către români

„Străinii vin să ne aducă virusul”

Internautul Ian Harrs scrie că în timp ce el nu poate plimba câinele în parc, străinii vin să aducă virusul.

Foarte multe postări rasiale, îndreptate împotriva lucrătorilor români, au primit replici de la românii care locuiesc în Anglia.

Liviu Sorescu precizează că e român și că acești oameni au plecat exact din orașul său natal. A amintit că se duceau în Germania, fapt omis de Farage.

Citeşte şi: Ziua în care englezii s-au nenorocit

„Politicienii încearcă să transforme totul într-o mantie globalistă, unde există doar două clase: conducători și sclavi”

“România are un președinte de etnie germană, iar Angela Merkel face tot ce vrea cu el,din păcate.Toți oamenii din România sunt scandalizați de acest lucru, majoritatea ziarelor acuză guvernul și președintele de duble standarde.România are nevoie de lucrători în agricultură, în special în acest sezon. Dar staţi, ordonă Merkel.Putem observa clasa conducătoare, indiferent de țara de origine, nu s-a ţinut în niciun caz de interesul propriilor oameni, dar în majoritate încearcă să transforme totul într-o mantie globalistă, unde există doar două clase: conducători și sclavi,” mai scrie Sorescu.

Au continuat comentariile negative. Pe acelaşi ison: vin străinii să ne fure joburile. Un britanic chiar spune că dacă ar primi în izolare o scrisoare de la guvern şi ar fi informat că se dau 10 lire sterline pe oră la cules de fructe şi legume el ar merge.

Sărăcia îi trimite pe români în străinătate la munci grele

Maria Luiza îl întreabă pe Ian Harriss, cel care nu-şi poate plimba câinele, nu ştie că poate acești oameni care vin la muncă nu au bani pentru a-și intreţine familiile?

“Nimeni nu vine aici să-ți fure slujba sau banii așa cum crede majoritatea dintre voi. Venim aici să muncim și să plătim taxe la fel ca voi! Așadar, vă rugăm să încetați să răspândiți tot acest rasism împotriva noastră și fiți recunoscători, deoarece v-ați născut într-o țară în care puteți găsi locuri de muncă decente și puteți trăi o viață decentă!” mai spune Maria Luiza.

„Lucrătorii migranți ar trebui opriţi”

Un altul spune că în Marea Britanie  s-au impus în acest moment restricții severe și atât de multe lucruri nu funcționează în mod normal. Lucrătorii migranți ar trebui opriţi. „Este posibil ca acești lucrători să fi plecat în Germania, dar s-au ajuns și în câteva zile în Marea Britanie în ultimele zile.”

„Absolut incredibil. În timp ce suntem într-o pandemie, de ce nu putem folosi muncitori britanici?” se întreabă Rosemary Burnett-scott. „De ce nu li se impune fermierilor obligaţia de a plăti un salariu minim ca să nu mai apeleze la forță de muncă mai ieftină?”

Un alt utilizator de facebook, Peter Harrison, zice că britanicii au o mulțime de tineri, potriviţi muncilor agricole, care nu studiază, nu au de lucru, de ce se importă purtătorii de virus?

Richard Ramsdale îl evocă pe Joseph Goebbels „Dacă spuneți o minciună suficient de mare și continuați să o repetați, oamenii vor ajunge în cele din urmă să o creadă.”

Ioana Cristina: Fotografia este de acum o săptămână. Lucrătorii se îndreptau spre Germania (unde au fost chemați).

Englezii se duc după fenta lui Farage

Iureşul dezbaterilor sporeşte.

Multe voci susţin că nu ar mai cumpără legume de la fermierii care folosesc muncă de lucru infectată. Unii au încercat să explice că noul virus nu se transmite aşa prin produse.

“Postarea este destul de vagă și pare să incite la ură, atitudine dezamăgitoare pentru un politician așa-zis „respectat”. Într-adevăr, după cum au relatat ziarele, un număr mic de străini sunt implicaţi în strângerea recoltei sezoniere. Marea Britanie are nevoie de ei, chiar dacă rata șomajului este mare !! În loc să arătați cu degetul, mergeţi mai bine şi munciţi !!”, mai spune Ioana Cristina.

 

Zilierul român aduce cultivatorului german de sparanghel un profit uriaş. Vezi cât !

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum a reuşit eMag-ul să tundă românii?
Marele retailer eMag raporta în fiecare an creşteri semnificative la scutece pentru bebeluşi, accesorii de ...