Vela a făcut 85 de milioane $, din amenzi. Presa mondială e uluită

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal SOCIAL

România a făcut milioane din amenzile stricte emise în ultima lună celor care nu se conformau restricțiilor cauzate de coronavirus. Cetățenii trebuie să completeze un formular oficial înainte să plece din casă, în care să explice de ce au ieșit și care trebuie prezentat dacă sunt opriți de un polițist sau militar , informează FOX News, preluat de Hotnews.

85 de milioane, mai mult decât impozitele pe profit

Cine este prins că nu respectă aceste restricții este pasibil de amendă între 2.000 lei (cam $450) și 20.000 (cam $4.500), conform BBC. În perioada dintre 24 martie și 19 aprilie au fost emise în jur de 200.000 de amenzi, în valoare de 85 de milioane de dolari. Suma este egală cu cea colectată în februarie din impozitele pe profit de la firme, potrivit Romanian.insider.com. Robert Negoiță, primarul sectorului 3, a fost amendat cu echivalentul a $2.200 după ce a fost prins pe bicicletă într-un parc, care era închis.

Un cetăţean plimba un peşte. Era trecut în declaraţia pe propria răspundere?

Miercuri dimineață, România avea 9.942 de cazuri confirmate cu covid-19 și 507 decese, conform datelor centralizate de Johns Hopkins University. Starea de urgență a fost instituită pe 16 martie în țara cu 20 de milioane de locuitori și a fost recent extinsă până la jumătatea lui martie.

Citeşte şi: Gabriela Firea se implică în criza măştilor din capitală

Luna trecută, Cosmin Andreica, lider al sindicatului Europol al polițiștilor, a spus la Digi24.ro că românii pot fi foarte creativi când este vorba de a utiliza portițe pentru a ieși din casă. Românii pot ieși să-și plimbe animalele de companie, dar Andreica a explicat: „Au existat situații în care un cetățean avea un pește într-o pungă și spunea că l-a luat la plimbare. Este o poveste adevărată. Sau am avut o situație în care cineva și-a luat pisica la 30 km de casă pe bancheta din spate a mașinii”, comentează postul american Fox News.

Judecătorii “sub drapel” vor DOSARE PENALE pentru Arafat şi Streinu-Cercel

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
VIDEO / Sparangheliştilor li s-au luat buletinele. Înapoierea lor costă 300 de Euro, preţul pentru baracă
Un grup de români aflaţi la cules de sparanghel în Germania s-au revoltat, oamenii acuzând ...