VIDEO-INEDIT/ Mai mulţi tineri solicită cumetria ministrului GRINDĂ

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Mai mulți tineri focșăneni au mers la sediul PNL Vrancea să depună cereri de înrudire cu ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, pentru a obține un loc de muncă.

Tinerii au reacționat astfel față de ceea ce a devenit o politică de partid și de stat în cadrul PNL, în special la nivelul organizației Vrancea, unde posturi de conducere din instituțiile publice au fost adjudecate de persoane care au grad de rudenie cu ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, zis „Grindă” și, mai nou, cu prefectul Gheorghiță Berbece.

Citeşte investigaţia: Exploziv / Caracatiţa ministrului GRINDĂ: manichiuriste, norocei, berbeci, amante, angajaţi la stat

Inițial, tinerii au putut discuta cu angajații de la sediul PNL, cărora le-au comunicat că vor să depună aceste cereri. Au început să completeze hârtiile însă cei din PNL au închis ușa sediului și nimeni nu a mai putut intra. „Nu vor să ne mai primească cererile de înrudire. Inițial ne-au spus că vor să le primească, am ieșit să semneze toată lumea și să le dăm. Acum au închis ușa și nu vor să ne mai răspundă. Sperăm că domnul Ion Ștefan ne vede pentru că vrem și noi să ne înrudim cu el. Am auzit că s-a aprobat, a venit domnul Orban sâmbătă, să putem și noi să depunem aceste cereri”, a spus unul dintre tinerii care au fost prezenți la sediul PNL.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
În urma investigaţiilor NEWSTANDARD.NEWS, ministrul GRINDĂ, luat la rost de colegii din PNL
Ion Ştefan, ministrul Dezvoltării, poreclit GRINDĂ, este luat la rost de colegii săi din partid ...