Şi-a dat foc în faţa Casei Albe. Ce a consumat înainte de suicid?

Marius Ghilezan ACTUALITATE

Bărbatul care şi-a dat foc pe peluza din faţa Casei Albe, în vârstă de 33 de ani, purtând un tricoul cu însemnele SUA, a consumat produse halucinogene înainte de a lua decizia suicidală, potrivit Dailly Mail.

În peste 80 de oraşe din SUA se desfăşoară proteste, organizate de ANTIFA, o mişcare comunistă, apărută prin anii ’80 în Germania.

Citeşte şi: Dau foc Americii, doar să revină la comandă

A murit în spital după ce a suferit arsuri la 85 la sută din corp. Imaginile video arată momente tulburătoare. Tânărul se plimba calm prin parcul Ellipse, apoi şi-a dat foc ca din senin.

Agenții Secrete Service au stins focul și l-au dus la spital.

Numele lui este Arnav Gupta, în vârstă de 33 de ani, fiind identificat de Poliția Parcului, după ce a murit în spital.

Gupta era din Bethesda, Maryland.

Motivul sinuciderii este neclar pentru poliţie, relevă sursele de presă.  El a consumat înainte de eveniment marijuana sintetică, bine cunoscută cu numele de K2. Această substanţă a fost consumată şi de Aaron Hernandez, fotbalistul din liga de fotbal american, înainte de a se sinucide în închisoare, spun ziarele americane.

CE ESTE MARIJUANA SINTETICĂ?

Marijuana sintetică, cunoscută și sub denumirea de K2, conține substanțe chimice produse de om care acționează asupra acelorași receptori celulari din creier ca THC din marijuana naturală. Cercetătorii au descoperit că în cele mai multe cazuri K2 are efecte neuronale mult mai puternice decât marijuana de cultură.

Videoclipul incidentului din faţa Casei Albe îl arată pe Gupta cum se plimba calm prin Ellipse, lângă Washington Mall, o zonă populată cu turiștii şi deodată flăcările i-au cuprins tot corpul.

Conform programului său oficial, la vremea respectivă, Donald Trump se afla în Biroul Oval, pentru jurământul ceremonial al președintelui Consiliului de administrație al Băncii de Export-Import din Statele Unite.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Trump ameninţă că va scoate armata pe străzi
Președintele Donald Trump a promis, luni, că va scoate armata pe străzi pentru a opri ...